تاریخ:آذر 5, 1399

دستور پخت کوکی شکلاتی : یک کلوچه شگفت آور و خوشمزه!

همه در کارنامه خود به یک دستور کوکی کلوچه شکلاتی کلاسیک احتیاج دارند! این روش به طور جدی بهترین دستورالعمل کوکی شکلات چیپسی تا امروز است!

دستور پخت کوکی شکلاتی

همه در کارنامه خود به یک دستور کوکی کلوچه شکلاتی کلاسیک احتیاج دارند! این روش به طور جدی بهترین دستورالعمل کوکی شکلات چیپسی تا امروز است! هر کسی که آنها را امتحان کند موافق است که آنها به طرز باور نکردنی خوشمزه، ترد و جویدنی، خمیری در عین حال کاملاً پخته شده، و کره ای و شیرین هستند.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 8 دقیقه
  • زمان کل: 30 دقیقه
  • محصول: 36 کوکی

مواد لازم :

  • 1 فنجان کره نمک دار، نرم شده
  • 1 فنجان شکر (دانه ریز) سفید
  • 1 فنجان شکر قهوه ای
  • 2 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 3 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 2 فنجان شکلات چیپسی (یا تکه ای، یا شکلات خرد شده)

دستور پخت کوکی شکلاتی :

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. کف یک ظرف پخت را کاغذ روغنی بچینید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه جداگانه آرد، جوش شیرین، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. کنار بگذارید.
  3. شکرها و کره را با هم بزنید تا کرمی مانند و کاملاً ترکیب شوند.
  4. تخم مرغ و وانیل را بزنید تا پف کند.
  5. مواد خشک را مخلوط کنید.
  6. چیپس شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  7. هر بار 2 تا 3 قاشق غذاخوری (بسته به اندازه دلخواه کوکی ها) از خمیر را به صورت گلوله در بیاورید و آنها را با فاصله مساوی روی ورق های کاغذ روغنی آماده شده قرار دهید.
  8. به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. وقتی تازه شروع به قهوه ای شدن کردند، آنها را بیرون بیاورید.
  9. قبل از خنک کردن روی توری سیمی، جازه دهید به مدت 2 دقیقه روی ظرف پخت باقی بمانند چون خیلی شکننده هستند.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *