تاریخ:آذر 10, 1399

دستور پخت کیک زبرا – کیک زرد و شکلاتی لایه لایه گورخری

دستور پخت کیک زبرا

دستور پخت کیک زبرا

کیک زرد و شکلاتی هم لایه لایه مجلل بارویه شکلاتی نرم !

مواد لازم:

برای کیک :

  • 2 و ¼ پیمانه آرد همه منظوره
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • ½ پیمانه کره بدون نمک (در دمای اتاق)
  • 1 و ½ پیمانه شکر دانه ریز
  • 3 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 و ¼ پیمانه دوغ (در دمای اتاق)
  • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
  • 1 قاشق غذاخوری شیر

برای لایه رویی :

  • 20 قاشق غذاخوری کره بدون نمک (در دمای اتاق خنک)
  • 1 پیمانه شکر پودر شده
  • ¾ پیمانه پودر کاکائو روند هلندی
  • کمی نمک
  • ¾ پیمانه شربت ذرت سبک
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 227 گرم شکلات نیمه شیرین (ذوب شده و کمی سرد)

دستور پخت کیک زبرا :

  1. کیک را درست کنید : فر را از قبل تا 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم کنید. دو تابه کیک گرد 8 اینچی (20.3 سانتیمتر) را چرب کرده و آرد بپاشید؛ کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید؛ کنار بگذارید.
  3. با استفاده از میکسر برقی، کره و شکر را حدود 3 تا 5 دقیقه ترکیب کنید تا سبک و کرک شود.اطراف کاسه را بخراشید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بین هر کدام به مدت 1 دقیقه هم بزنید. عصاره وانیل را اضافه کنید.
  4. همه مواد خشک را به یکباره اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید تا فقط ترکیب شود.
  5. دوغ را ریخته و به مدت 1 دقیقه با دور کم بزنید، سپس سرعت را به متوسط افزایش دهید و 3 دقیقه دیگر بزنید.
  6. شکلات خامه ای را تهیه کنید : 2 پیمانه خمیر را به یک کاسه متوسط جداگانه منتقل کنید. به آرامی با پودر کاکائو و شیر هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود.
  7. یک قاشق مرباخوری بزرگ (من برای این کار از یک قاشق آشپزی متوسط استفاده می کنم!) از یک خمیر را در مرکز هر تابه بریزید. به اندازه یک قاشق دیگر از خمیر را یردارید. حمیرها با رنگ های متناوب را در بالای یکدیگر قرار دهید تا زمانی که از تمام خمیر کیک استفاده کنید.
  8. پخت 28 تا 32 دقیقه ، یا تا زمانی که یک سیخ چوبی را درون کیک فرو ببرید اگر چیزی به آن نچسبید آماده است. از فر خارج کنید و 10 دقیقه اجازه دهید داخل قالب خنک شود، سپس روی قفسه های سیم برگردانید و قبل از یخچال کاملاً خنک کنید.
  9. رویه کیک را تهیه کنید : در یک غذاساز، کره ، شکر پودر ، پودر کاکائو و نمک را تا زمانی که صاف شوند، حدود 30 ثانیه مخلوط کنید، شربت ذرت و وانیل را اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب شود، 5 تا 10 ثانیه مخلوط کنید. شکلات ذوب شده را اضافه کرده و 10 تا 15 ثانیه ترکیب کنید تا صاف و خامه ای شوند.
  10. مونتاژ کیک : یکی از لایه های کیک را روی یک بشقاب سرو قرار دهید و یک پیمانه مواد رویه کیک را به طور مساوی روی سطح پخش کنید. لایه دوم کیک را قرار دهید. از مواد رویه کیک باقیمانده استفده کنید. کیک را می توان حداکثر 1 روز قبل از سرو در دمای اتاق نگهداری کرد. پس از برش، باقیمانده ها باید حداکثر 4 روز در یک ظرف عایق هوا در دمای اتاق نگهداری شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *