تاریخ:بهمن 5, 1399

دستور پخت کیک مرغ : تعادل طعم و مزه، همراه با پوشش ترد پانکو

دستور پخت کیک مرغ

دستور پخت کیک مرغ

این دستور نسخه ی با مرغ از کیک خرچنگ است. تهیه آنها بسیار ارزانتر است ، پر از فلفل دلمه ای شیرین، سیر تازه و پیازچه با مقدار مناسب چاشنی ها. تعادل طعم و مزه، همراه با پوشش ترد پانکو، آن را به عنوان یک غذای مناسب برای خانواده جذاب ساخته است.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 8 دقیقه
  • زمان سرد کردن: 30 دقیقه
  • کل زمان: 53 دقیقه
  • محصول: 8 کیک مرغ

مواد لازم :

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به اضافه مقدار اضافی برای سرخ کردن
  • 1/4 فنجان فلفل قرمز ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان فلفل زرد ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان پیازچه ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر ریز خرد شده [کم و بیش به سلیقه شما]
  • نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن
  • 680 گرم یا 3 فنجان مرغ آب پز خرد شده
  • 2 تخم مرغ بزرگ که کمی هم زده شده اند
  • 1/3 فنجان سس مایونز
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری خردل
  • 1 و 1/2 قاشق چایخوری چاشنی کریولی
  • 1 قاشق چایخوری ترخون خشک
  • 2 فنجان آرد سوخاری پانکو، تقسیم شده

دستور پخت کیک مرغ :

  1. در یک تابه، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. فلفل های خرد شده و پیازچه را به ماهیتابه اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  2. تا زمانی که قهوه ای شود روی حرارت متوسط تا زیاد تفت دهید. سیر خرد شده را اضافه و به مدت یک دقیقه تفت دهید، سپس آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا کمی خنک شود.
  3. به یک کاسه بزرگ، مرغ، آبلیمو، خردل، مایونز، سیر، ترخون، جعفری خرد شده، ادویه جات و 1 فنجان آرد سوخاری پانکو را اضافه کنید.
  4. سبزیجات ساطوری را مخلوط کنید. اطمینان حاصل کنید که مرغ کاملاً با سایر مواد مخلوط شده است. در صورت لزوم چاشنی ها را بچشید و تنظیم کنید. تخم مرغ زده شده را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.
  5. باقیمانده آرد سوخاری پانکو را روی بشقاب بریزید. با استفاده از یک اسکوپ بستنی 115 گرمی، مرغ را تقسیم کنید. در صورت لزوم از آرد سوخاری استفاده کنید. به ضخامت دلخواه خود صاف کنید و به آرامی برگردانید تا کیک مرغ از هر طرف پوشیده شود.
  6. روی یک تابه روی ظرف یا بشقاب بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
  7. برای پخت : از یخچال خارج کنید. چند قطره روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. بسته به ضخامت کیک مرغ را به مدت 3-4 دقیقه از هر طرف سرخ کنید. در صورت لزوم، روغن بیشتری اضافه کنید.
  8. با سس دلخواه سرو کنید!
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *