تاریخ:آذر 9, 1399

دستور پخت کیک هویج و دارچین – یک کیک مرطوب با عطر و طعم فوق العاده !

دستور پخت کیک هویج و دارچین

دستور پخت کیک هویج و دارچین

کیک هویج یک دستور سنتی دسر عید پاک آمریکایی با عطر و طعم باورنکردنی است!

  • زمان آماده سازی : 10 دقیقه
  • زمان پخت : 30 دقیقه
  • مناسب برای : 12 نفر

مواد لازم :

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 فنجان شکر دانه ریز
  • 3 فنجان هویج رنده شده
  • 2 فنجان آرد
  • 1 فنجان روغن گیاهی
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1.5 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 0.5 فنجان گردو خرد شده (اختیاری)

دستور پخت کیک هویج و دارچین :

  1. فر را از قبل با دمای 350 درجه فانهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. قالب کیک را با کره چرب کنید.
  3. در یک کاسه متوسط مجهز به یک مخلوط کن، شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و به مدت 5-4 دقیقه در حد متوسط / کم مخلوط کنید.
  4. آرد، بیکینگ پودر و دارچین را اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه مخلوط کنید.
  5. هویج و گردوی خرد شده را اضافه کنید و با دست هم بزنید.
  6. در قالب کیک بریزید و برای مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان به مرکز آن وارد می شود، وسط کیک تمیز بیرون بیاید، بپزید.
  7. قبل از بیرون آوردن از قالب اجازه دهید کیک خنک شود.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *