تاریخ:آبان 7, 1399

دستور پخت کیک یخچالی کاپوچینو : یک دسر فیلیپینی برای غلبه بر گرما

دستور پخت کیک یخچالی

دستور پخت کیک یخچالی کاپوچینو

کیک های یخچالی یا کیک های یخ یکی از دسرهای اصلی فیلیپینی بوده و مورد پسند کسانی است که دسرهای سرد را دوست دارند. اگر فکر می کنید بهترین راه برای غلبه بر گرما و برآوردن ولع مصرف شیرینی لذت بردن از کیک های یخچالی است، با مارس نیوز همراه باشید.

  • محصول: 2 نفر

مواد لازم :

  • 3 قاشق غذاخوری مخلوط کاپوچینو فوری + 2 قاشق غذاخوری آب یا شیر
  • 2 فنجان خامه زده شده
  • 2 فنجان ماست یونانی
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 4 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • حدود 300 گرم بیسکویت سبوس دار
  • 5 قاشق غذاخوری مخلوط کاپوچینو فوری + 1/4 پیمانه شیر گرم برای خیساندن بیسکویت ها

دستور پخت کیک یخچالی کاپوچینو :

  1. برای کرم:
    در یک کاسه بزرگ، خامه را مخلوط کنید تا قله های نرم ایجاد شود. در همان کاسه، 3 قاشق غذاخوری مخلوط کاپوچینو فوری + 2 قاشق غذاخوری مخلوط آب / شیر ، ماست یونانی ، عصاره وانیل و شکر قهوه ای را اضافه کنید.
  2. برای بیسکویت ها:
    در یک ظرف کم عمق، مخلوط 5 قاشق غذاخوری کاپوچینو فوری + 1/4 فنجان شیر گرم را ترکیب کنید. قبل از قرار دادن هر بیسکویت در ظرق سرو، آن را در این مخلوط خیس کنید.
  3. برای مونتاژ:
    یک لایه از بیسکویت های خیس خورده را در ظرف 20×20 قرار دهید. سپس 1/3 مخلوط خامه و ماست را روی آنها اضافه کنید. لایه بندی را ادامه دهید تا ظرف را پر کنید. روی آن را با درپوش پلاستیکی بپوشانید و حداقل 2 ساعت اجازه دهید خنک شود.

می توانید قبل از سرو روی آن را با زنده کاکائو تزئین کنید.

نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *