تاریخ:آذر 6, 1399

دستور پخت یتیمچه : یک غذای شگفت ایرانی وگان و خوشمزه !

دستور پخت یتیمچه

دستور پخت یتیمچه

یتیمچه یک غذای ایرانی خوشمزه و در اصل گیاهخواری است. با این حال، با دستور العمل های مختلف در سراسر ایران تهیه می شود. این غذا نمونه کاملی از چگونگی افزودن بادمجان به یک وعده غذایی است. یاتیمچه بادمجان به دلیل کم کالری بودن هم برای گیاهخواران و هم برای افراد دارای رژیم غذایی مناسب است.

  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 6 عدد بادمجان بزرگ
  • 6 عدد گوجه فرنگی متوسط
  • 3 عدد پیاز متوسط
  • 4 حبه سیر
  • ½ روغن
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه

دستور پخت یتیمچه :

  1. بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. برش بزنید و نمک بپاشید تا آب تلخ استخراج شود. نمک اضافی را بعد از 30 تا 40 دقیقه بشویید.
  2. پیاز و گوجه فرنگی را بشویید و خلال کنید. سیر را پوست بگیرید و خرد کنید. مقداری روغن یا کره را در ماهیتابه گرم کنید.
  3. پیازها را چند دقیقه تفت دهید. وقتی طلایی شد از تابه خارج کنید. سپس سیر را سرخ کرده و همچنین پس از آماده شدن از ظرف خارج کنید.
  4. بادمجان ها را در ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس گوجه فرنگی ها را سرخ کنید تا آب آنها جذب شود.
  5. همه مواد به دلیل زمان مختلف پخت باید جداگانه سرخ شوند.
  6. همه مواد را درون تابه ای با کمی آب، نمک، فلفل، و زردچوبه قرار دهید. در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعت بجوشد.
  7. آن را روی ظرف سرو کرده و همراه با نان و سبزی میل کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *