تاریخ:آذر 9, 1399

روش صحیح نگهداری پیاز در منزل به مدت طولانی

نگهداری پیاز

تقریباً هر روز از پیازها استفاده می کنم – می خواهم برای پاستا های یا سالاد استفده کنم .به طور طبیعی ، من تمایل به خرید زیاد پیاز به طور همزمان ندارم، بنابراین ذخیره آنها به روش صحیح مهم است. زیرا هیچ چیز بدتر از پیاز کپک زده وجود ندارد که دیگر قابل استفاده نیست. اگر شما بیش از حد، مواد غذایی هدر می دهید و از این موضوع نفرت دارید، در اینجا نحوه نگهداری پیاز ارائه شده است .

نحوه نگهداری پیاز

هنگام ذخیره پیازهای پیاز کاملاً فاقد لامپ ، چند نکته وجود دارد که باید در نظر داشته باشید. اول موارد: ابتدا آنها را در محلی خنک ، تاریک و خشک نگه دارید. تهویه همچنین مهم است – اگر آنها را در جایی نگیرید که بتوانند گردش هوا زیادی بدست آورند ، ماندگاری آنها را کاهش می دهید (به همین دلیل نگهداری کامل آنها در کیسه های فشرده یا ظروف هوادهی ایده آل نیست. )

شما می توانید آنها را در ظروف با سوراخ هوا ، کیسه های مش تنفس ، و یا حتی جوراب شلواری (بله ، به طور جدی) ذخیره کنید. در اینجا آمده است که ، به گفته ویرایشگر سابق ما ، لیندسی ژان هارد: “یک جفت جوراب شلواری [تمیز] بردارید ، یک پیاز را به سمت انگشتان پا ریخته و گره ای را بالای آن گره بزنید.” آن فرآیند را با پیاز باقی مانده خود تکرار کنید و آن را در یک کابینت خنک و تاریک آویزان کنید. “هیچ راه بهتری برای به حداکثر رساندن جریان هوا در اطراف پیازهای شما وجود ندارد ، در حالی که همزمان آنها را از هم جدا و بدون رطوبت نگه دارید. هر زمان که به پیاز احتیاج دارید ، کافی است یکی را خاموش کنید.”

چگونه پیاز را در فریزر نگهداری کنیم

یک ترفند مفید دیگر برای ذخیره پیاز؟ از فریزر خود استفاده کنید!

نیازی به کار زیاد نیست: کافی است پیازهای خرد شده و خرد شده را درون یک کیسه فشرده با فریزر قرار دهید ، تا آنجا که ممکن است هوا بیرون بیاورید و آن را درون فریزر پر کنید. اگر می خواهید آنها را از چسبیدن دور نگه دارید ، آنها را روی یک بشقاب یا ظرف پخت کم عمق بچسبانید و قبل از انتقال به یک ظرف ، آنها را یک تا دو ساعت فریز کنید. آنها شش ماه یا بیشتر در آنجا خواهند ماند.

در حالی که ما توصیه نمی کنیم از پیاز خام یخ زده شده شما در ظروف جایی که آنها نخواهید خورد (مانند گاوی یا سالاد) استفاده کنید ، آنها یک افزودنی مخصوص خورش ، برس و سس را تهیه می کنند. همچنین می خواهید از استفاده از این دسته برای کارامل کردن نیز خودداری کنید ، زیرا می توانند بعد از لکه دار شدن در فریزر کمی آبکی شوند.

با این وجود می توانید پیازهای کارامل شده را از پیاز تازه بریده شده تهیه کرده و آن ها را یخ بزنید. پیازهای کارامل شده یخ زده خود را در سینی های مکعب یخ ، قلع مافین ، کیسه های فشرده یا ظروف محکم نگه دارید. اصولاً دنیا پیاز شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *