تاریخ:آذر 13, 1399

روش پخت شیره انگور – خانگی و کاملاً بهداشتی

روش پخت شیره انگور

روش پخت شیره انگور

شیره انگور یک شیرین کننده طبیعی است که در دوران باستان قبل از کشف شکر بسیار استفاده می شده است. از آن می توان در دستور العمل های مختلف تهیه کوکی، شیرینی ها و کیک ها استفاده کرد.

روش پخت شیره انگور در خانه :

  1. انگور را له کرده و آب آن را از صافی که دارای پارچه پنبه ای است رد کنید. اگر از مخلوط کن استفاده کنید ، آب آن کدر خواهد شد، روش نیست.
  2. ارگانیسم های موجود در پوست انگور شروع به تخمیر می کنند. این روندی است که آن را به شراب تبدیل می کند.
  3. برای متوقف کردن این روند، ما باید آب را بجوشانیم.
  4. در گذشته از خاکستر برای سهولت این فرآیند استفاده می شد. خاکستر باعث ایجاد کف آب انگور در هنگام جوشیدن می شود.
  5. از آنجا که ما از انگور طبیعی و ارگانیک استفاده می کنیم، نیازی به این کار نیست.
  6. آب انگور را درون قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط بجوشانید. غالباً کف آن را بگیرید. وقتی شروع به جوشیدن می کنید بیشتر کف آن ظاهر می شود. بعد از مدتی متوقف می شود و در آخر غلیظ می شود.
  7. این کار حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت طول خواهد کشید.
  8. مجدداً از صافی و توری رد کنید. داخل یک بطری شیشه ای ریخته و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
  9. برای تهیه شیره انگور، ما همچنان می جوشانیم تا آب آن به 10٪ از مقدار اصلی خود برسد.
  10. بافت آن باید دقیقاً مانند عسل رقیق باشد.
  11. همچنین می تواند ماه ها در خارج از یخچال و در یک مکان خشک و خنک نگهداری شود.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *