تاریخ:آبان 3, 1399

روش پخت کتلت گیاهی : یک میان وعده هندی برای پیروان رژیم گیاهخواری

روش پخت کتلت

روش پخت کتلت گیاهی

در این دستورالعمل می توانید از سبزیجاتی مانند لوبیا، هویج، نخود فرنگی، سیب زمینی، چغندر و ذرت شیرین استفاده کنید. بنابراین آن را به یک میان وعده غذایی سالم و غذایی تبدیل می کند. دستور العمل کتلت گیاهی یک دستورالعمل ایده آل برای بچه های لجبازی است که مردد هستند یا ترجیح نمی دهند در وعده غذایی خود سبزیجات داشته باشند. رنگ و بافت این کتلت گیاهی آن را برای بچه ها جذاب و غیر قابل مقاومت می کند.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان کل: 40 دقیقه
  • محصول: 12 کتلت

مواد لازم :

برای داخل زودپز

  • 2 عدد سیب زمینی ، پوست کنده و مکعبی خرد شده
  • ¼ فنجان هویج ، مکعبی خرد شده
  • ¼ فنجان لوبیا سبز، ریز ریز شده
  • ¼ فنجان ذرت شیرین
  • ½ فنجان نخود فرنگی
  • ½ فنجان چغندر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک

برای کتلت

  • ¼ فنجان آرد سوخاری
  • ½ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز کشمیری
  • ¼ قاشق چایخوری پودر زیره
  • ¼ قاشق چایخوری گرام ماسالا
  • ½ قاشق چایخوری پودر انبه
  • 1 قاشق چایخوری عصاره (سس) سیر زنجبیل
  • 2 قاشق غذاخوری گشنیز ، ریز خرد شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان پوسته ذرت ، خرد شده
  • روغن برای سرخ شدن عمیق

برای آرد ذرت

  • 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • 2 قاشق غذاخوری آرد مایدا / ساده
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل ، خرد شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ فنجان آب

روش پخت کتلت :

  1. ابتدا سبزیجات پخته شده را کاملاً له کنید.
  2. ¼ فنجان آرد سوخاری اضافه کنید. می توانید از نان آغشته به آب استفاده کنید.
  3. علاوه بر این، ½ قاشق چایخوری پودر چیلی ، ¼ قاشق چایخوری پودر زیره ، ¼ قاشق چایخوری گارم ماسالا ، ½ قاشق چایخوری پودر انبه، 1 قاشق چایخوری رب سیر زنجبیل ، 2 قاشق غذاخوری گشنیز و ¼ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.
  4. خوب ترکیب کنید تا خمیر تشکیل شود.
  5. اکنون مخلوط آرد ذرت را با مخلوط کردن 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت، 2 قاشق غذاخوری مایدا ، ¼ قاشق چایخوری فلفل و ¼ قاشق چایخوری نمک  آماده کنید.
  6. ¼ فنجان آب اضافه کنید و یک خمیر نرم و یکدست آماده کنید.
  7. حالا یک مخلوط سبزیجات به اندازه یک گلوله بردارید و با دست روغنی به شکل استوانه حلقه کنید.
  8. در خمیر آرد ذرت بغلتانید.
  9. اکنون با پوسته ذرت خرد شده یا آرد سوخاری بپوشانید.
  10. در روغن داغ سرخ کنید یا در اجاق گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.
  11. گاهی اوقات هم بزنید ، و روی شعله متوسط تا طلایی و ترد شود تفت دهید.
  12. در آخر ، کتلت گیاهی را با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *