تاریخ:آذر 5, 1399

روش پخت کدو حلوایی با دارچین – کدو تنبل کبابی شیرین با دارچین

روش پخت کدو حلوایی با دارچین

روش پخت کدو حلوایی با دارچین

این دستور کدو تنبل کبابی، آسان و همه کاره است، و به عنوان دسر یا یک غذای جانبی خوشمزه قابل استفاده است. این دستورالعمل به چند دلیل ارجحیت دارد که عبارتند از :

  • از بیرون ترد و در وسط لطیف است
  • برای جسن شکرگزاری ایده آل است
  • به عنوان یک میان وعده یا یک غذای جانبی عالی است
  • می توانید دانه ها را برای بو دادن ذخیره کنید!

مواد لازم :

  • کدو تنبل
  • روغن زیتون
  • گل میخک، دارچین، جوز هندی، شکر قهوه ای، نمک دریا

روش پخت کدو حلوایی با دارچین : گام به گام

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (205 درجه سانتیگراد) گرم کنید. با استفاده از یک قاشق بزرگ فلزی، دانه ها و قسمت های داخلی کدو تنبل را بیرون بیاورید. دانه ها را برای بو دادن ذخیره کنید. از چاقوی آشپز تیز برای برش خلالی کدو تنبل با ضخامت 1 اینچ (2.5 سانتیمتر) استفاده کنید.
  2. برش های کدو تنبل را روی صفحه پخت قرار دهید. روغن زیتون بپاشید و دو طرف کدو تنبل را مالش دهید. با نمک، ادویه و شکر قهوه ای را مزه دار کنید. بسته به ضخامت ورقه های کدو تنبل، 18 تا 20 دقیقه تفت دهید (در زمان 15 دقیقه بررسی کنید).
کباب کردن کدو تنبل

کباب کردن احتمالاً بهترین کاری است که می توانید برای یک کدو تنبل تازه انجام دهید، طعم ها را بهبود می دهد و قوام نرم و خامه ای به کدو تنبل می بخشد که هنگام پختن کدو تنبل روی اجاق گاز به طور کامل محقق نخواهد شد. و دارچین خیلی خوب از این کدو حلوایی شیرین تعریف می کند!

چه نوع کدو تنبل برای بو دادن مناسب است؟

کدو تنبل کوچکتر را دوست دارم (بعلاوه، راحت تر قابل برش هستند). همچنین می توانید برای همین دستور تهیه کدو تنبل، کدوی ژاپنی یا کابوچا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *