تاریخ:آبان 6, 1399

سالاد مکزیکی – تازه ترین، سالم ترین و خوشمزه ترین سالادی که تاکنون دیده اید

سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی پر از عطر و طعم افسانه جنوب غربی است! ممکن است کمی عجیب به نظر برسد، اما من همیشه لذت میبرم که تصمیم بگیرم با انباری از چیزهای تازه چه کاری انجام دهم. الان مدتی است که ایده سالاد خرد شده مکزیکی را در ذهن دارم. بنابراین وقتی فلفل دلمه ای کوچک شیرین، پیاز قرمز، ذرت تازه و کدو سبز پیدا کردم خیلی خوشحال شدم! زمان آن رسیده که آن سالاد الهام بخش اتفاق بیفتد!

مواد لازم سالاد مکزیکی

مواد لازم برای سس :

  • ¼ فنجان آب لیمو تازه
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • ½ قاشق چایخوری زیره سبز
  • 1 حبه سیر ریز خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده بکر
  • فلفل سیاه تازه خرد شده
  • در صورت لزوم نمک اضافی

مواد لازم برای نوارهای تورتیا :

  • نان ذرت مکزیکی به اندازه 15 سانتیمتر
  • 1 ½ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا

مواد لازم برای سالاد :

  • 1 کاهوی متوسط را در اندازه کوچک خرد کنید
  • 1 عدد فلفل دلمه متوسط به هر رنگی را در اندازه کوچک خرد کنید
  • ½ پیاز قرمز متوسط را خرد کنید
  • ½ ریشه‌ی پیکما (که در کشور مکزیک می‌خورند) را پوست کنده و خرد کنید
  • 1 کدو سبز متوسط را خرد کنید
  • 4 گوجه فرنگی متوسط را تخم گیری کرده و خرد کنید
  • 4 خوشه ذرت اگر ذرت تازه در فصل نیست، با 1 1/2 فنجان ذرت منجمد شیرین و ریز جایگزین گنید
  • 1 1/2 لیوان کنسرو لوبیا سیاه را تخلیه و شستشو دهید
  • در صورت تمایل، 1/2 فنجان گشنیز ریز خرد شده به علاوه برگهای کامل آن برای تزئین

دستور تهیه :

  1. برای سس، آب لیمو، عسل، سیر، زیره و نمک را با هم ترکیب کنید.
  2. بصورت آهسته و پایدار، روغن ها را اضافه کنید، به طور مداوم با یک چنگال کوچک هم بزنید.
  3. در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری اضافه کرده و مزه دار کنید. کنار بگذارید.
  4. برای نوارهای تورتیا، فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  5. تورتیاهای ذرت را روی تخته برش قرار داده و خرد کنید.
  6. پخت 15-20 دقیقه، هر 5 دقیقه یکبار هم بزنید، یا تا قهوه ای روشن و ترد روشن شود. کنار بگذارید تا خنک شود.
  7. برای سالاد، ذرت، دو خوشه را به طور هم زمان، در مایکروویو قرار داده و به مدت 3 1/2 دقیقه بپزید.
  8. از مایکروویو خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.
  9. بعد از خنک شدن، انتهای ذرت را قطع کنید. دامه کرده و کنار بگذارید.
  10. ذرت و سایر مواد تشکیل دهنده سالاد را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. هم بزنید تا ترکیب شود. سس را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد را بپوشانید. در صورت تمایل با برگهای گشنیز تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *