تاریخ:شهریور 28, 1399

شاورما چیست ؟ همه چیز درباره شاوارما در خاورمیانه …

شاوارما چیست

شاوارما یک قطعه کوچک از بهشت درست در اینجا روی زمین است. شاوارما بسیار شبیه ژیرو است، نوعی مانند تاکو، اما از بسیاری جهات متفاوت است.

شاورما چیست ؟

شاورما برش های گوشتی ریز خرد شده مانند مرغ، گوشت گاو، بز، بره، و بعضی اوقات بوقلمون است در یک تکه بزرگ نان لواش یا پیتا رول می شود که بخارپز یا گرم شده است. در داخل پیتا، غذاهایی مانند حمص، تاهینی، خیارشور، سبزیجات و حتی سیب زمینی سرخ شده اضافه می شود. به شاورما به عنوان یک تاکو یا بوریتو به سبک خاورمیانه فکر کنید.

شاورما چگونه تهیه می شود ؟

گوشت خام روی مخروطهای بزرگ و چرخان قرار می گیرد. همانطور که می چرخد، گوشت توسط یک منبع گرما که در پشت مخروط واقعی قرار دارد پخته می شود. گوشت به آرامی می افتد یا توسط یک سرآشپز با یک چاقوی بزرگ باریک خرد می شود. پخت کامل آن می تواند چندین ساعت طول بکشد.

خوراکی های های فرعی همراه شاورما چیست ؟

شاورما اغلب با سیب زمینی سرخ شده، سالادهایی مانند تبوله، فلافل، و به تنهایی برای میان وعده سریع سرو می شود. در بعضی جاها به تنهایی و بدون پیتا یا نان لواش سرو می شود.

آیا برای تهیه شاورما در خانه به برج مخروطی احتیاج داریم ؟

کپی کردن طعم شاورمای معتبر بدون برج واقعاً دشوار است. می تواند خیلی نزدیک باشد، اما باز هم چیزهای از دست رفته وجود خواهد داشت! هنگام خرید گوشت سعی کنید مرغ را امتحان کنید. گوشت تیره (گوشت ران) بهترین ماده برای شاورما است، اما گوشت سفید هم کار خواهد کرد. از قصاب یا سوپر مارکت خود بخواهید آن را خیلی نازک خرد کند. در حالت ایده آل، گوشت از کتلت ها نازک تر خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *