تاریخ:آذر 6, 1399

طرزتهیه آش دوغ : یک سوپ ماست ایرانی اصیل با طعم های خوشمزه !

طرزتهیه آش دوغ

طرزتهیه آش دوغ

یک سوپ ماست در شمال غربی ایران در منطقه آذربایجان که بازی را تغییر می دهد. پایه آن دوغ و کاملاً شگفت انگیز است. به عنوان یک سوپ گرم در زمستان یا به عنوان یک سوپ سرد تازه در گرمای تابستان سرو می شود. همچنین ممکن است آن را به عنوان یک غذای مقدماتی یا به عنوان یک غذای اصلی با نان تازه گرم بخورید.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • کل زمان: 40 دقیقه
  • محصول: 8 نفر

مواد لازم :

  • 450 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز، پوره شده
  • ½ قاشق غذاخوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ½ فنجان برنج
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 3.8 لیتر دوغ ( اگر آن را از ماست و آب درست می کنید، می نمک اضافه کنید)
  • 1 دسته بزرگ گشنیز
  • 1 دسته بزرگ جعفری
  • 1 دسته بزرگ پیازچه
  • 425 گرم نخود (از قبل خیس خورده)
  • 425 گرم لوبیای سفید (از قبل خیس خورده)
  • 2 حبه سیر

طرزتهیه آش دوغ :

  1. گشنیز، جعفری و پیازچه را خوب خرد کنید. کنار بگذارید.
  2. گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک و فلفل را با دست ترکیب کنید. کنار بگذارید.
  3. برنج نپخته را داخل یک کاسه کوچک ریخته و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید. کنار بگذارید.
  4. دوغ را به بزرگترین قابلمه خود اضافه کنید زیرا اگر مراقب نباشید در مراحل اول ممکن است سرریز شود. در این زمان اجاق گاز خاموش است.
  5. مخلوط برنج و تخم مرغ را به دوغ در قابلمه بزرگ اضافه کنید. با کاردک چوبی مخلوط کنید و اجاق را با حرارت بالا روشن کنید.
  6. تمام مدت هم بزنید تا بجوش آید (~ 20 دقیقه). به محض جوش آمدن، هم زدن را به مدت 2 دقیقه ادامه دهید، سپس حرارت را به متوسط تغییر دهید. در این مرحله می توانید گاه گاهی هم بزنید.
  7. بعد بقیه مواد را اضافه کنید. اطمینان حاصل کنید که هیچ چیز داخل آش سرد نیست.
  8. کم کم هنگام هم زدن، سبزیجات خرد شده را اضافه کنید.
  9. در کف دست خود، با گوشت کوفته های کوچک به اندازه یک سنگ مرمر گلوله کنید. داخل سوپ بریزید. آنها وقتی پخته شدند شروع به ظاهر شدن و شناور شدن می کنند.
  10. آرام هم بزنید.
  11. در حالی که هم می زنید به آرامی لوبیای سفید و نخود را اضافه کنید.
  12. بگذارید چند دقیقه بپزد و سیرها را چند دقیقه قبل از سرو اضافه کنید. برای تشدید عطر و طعم سیر، آن را اضافه کنید، سوپ را هم بزنید و حدود 1 دقیقه بعد سرو کنید. برای طعم سیر ملایم تر، آن را اضافه کنید، اجازه دهید سوپ چند دقیقه بجوشد و روی متوسط / کم آن را بپزید تا آماده سرو شود.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *