تاریخ:آذر 5, 1399

طرزتهیه آش کشک : یکی از غذاهای سنتی استان کهگیلویه و بویراحمد

طرزتهیه آش کشک

طرزتهیه آش کشک

آش با طیف گسترده ای در غذاهای ایرانی و مردم ایران جایگاه ویژه ای دارد. برای بیشتر مردم، یک کاسه آش گرم خوشمزه تصویر یک جمع دوستانه با اعضای خانواده در شب های فصل سرد است. “آش کشک” یکی از غذاهای سنتی استان کهگیلویه و بویراحمد در ایران است. این خاکستر انواع مختلفی دارد و بیشتر در استان ها و شهرهای دارای آب و هوای سرد مانند سمنان ، آذربایجان ، کرمانشاه و … به سلیقه خودشان آن دیده می شود. تهیه این آش بسیار آسان است و شباهت هایی با “آش دوغ” اردبیل دارد.

  • زمان آماده سازی: 1 ساعت.
  • زمان پخت و پز: 3 ساعت
  • کل زمان: 1 ساعت و 40 دقیقه
  • محصول: 1 نفر

مواد لازم :

  • 1 عدد پیاز
  • ½ فنجان لوبیا قرمز
  • 1 فنجان برنج
  • 150 گرم سبزی آش (تره فرنگی، جعفری، نعناع، گشنیز و در صورت تمایل شنبلیله)
  • 1 لیوان کشک
  • نعناع خشک سرخ شده به مقدار مورد نیاز
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه

طرزتهیه آش کشک : 

  1. پیاز را بریزید و آن را با مقداری روغن در قابلمه مناسب تفت دهید؛ در آخر زردچوبه را اضافه کنید. حالا 4 تا 5 لیوان آب و بعد از آن لوبیا قرمز و برنج را به قابلمه اضافه کنید.
  2. وقتی برنج پخته شد، زمان افزودن سبزی ها فرا رسیده است. آنها را خوب خرد کنید و سپس به قابلمه اضافه کنید. فل سیاه و آویشن را اگر ترجیح می دهید اضافه کنید.
  3. حالا کشک را در قابلمه بریزید (اگر کاشت جامد دارید و سس ندارید، ابتدا آن را خوب له کنید) و آن را با مواد دیگر مخلوط کنید، 5 دقیقه کافی است.
  4. بعد نمک را اضافه کنید. قبل از افزودن کشک نمک اضافه نکنید؛ زیرا اگر کشک شور باشد، نتیجه آن نیز شور خواهد بود. بعد از کشک، آش را بچشید و نمک مورد نیاز را اضافه کنید.
  5. این آش کشک خوشمزه را در یک کاسه مناسب بریزید، آن را با نعنا داغ تزئین کرده و سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *