تاریخ:بهمن 1, 1399

طرزتهیه برشتوک : شیرینی با طعم و بافت عالی حتی بهتر از کوکی ها!

طرزتهیه برشتوک

طرزتهیه برشتوک

این کوکی آسان و زیبا در مناطق مختلف ایران بسیار معروف است. فاقد گلوتن دارای کربوهیدرات کم و چربی و فیبر سالم زیادی می باشد. مردم آنها را به اشکال مختلف تهیه، طعم های مختلفی به آن اضافه کرده و آن را در کنار چای سرو می کنند. آرد نخودچی برشته شده در کره خالص پخته شده با کمی هل و دارچین!

مواد لازم :

  • 1 لیوان و نیم آرد نخود
  • 100 گرم کره
  • 1/4 لیوان شکر
  • 1 قاشق چای خوری پودر هل
  • شکلات تخته ای به رنگ دلخواه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن

طرزتهیه برشتوک :

  1. شکلات ها را به روش بن ماری یا درون مایکروویو ذوب کنید، سپس روغن را به شکلات ذوب شده اضافه کرده و آنها را خوب مخلوط کنید.
  2. قالب سیلیکونی خود را با شکلات ذوب شده پر کرده و در یخچال قرار دهید تا سرد و جامد شود.
  3. آرد نخود را الک کرده و آن را روی شعله ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شکر و پودر هل را اضافه کرده و مدام آنها را هم بزنید تا شکر ذوب شود. سپس کره را اضافه کرده و هم بزنید. خواهید دید که متراکم و محکم می شود. پس می توانید شعله را خاموش کنید.
  4. اجازه دهید خمیرتان به دمای طبیعی برسد (نباید گرم باشد زیرا شکلات را ذوب می کند و نباید خیلی سرد باشد زیرا شکلات به آن نمی چسبد) سپس خمیر را به قالب سیلیکون خود اضافه کنید (که قبلاً با شکلات پر شده بود)، سطح را صاف کنید و حدود 1 ساعت در یخچال بگذارید.
  5. بعد از 1 ساعت کلوچه ها را از قالب خارج کرده و سرو کنید.

توجه : شما می توانید شکلات سفید خود را با هر نوع ماده افزودنی رنگی رنگ کنید.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *