تاریخ:آذر 4, 1399

طرزتهیه حلوای شیر : یک دسر شیرین هندی بسیار آسان

طرزتهیه حلوای شیر

طرزتهیه حلوای شیر

حلوا شیر یک دسر شیرین هندی است که به عنوان غذای بعد از غذا سرو می شود. در جنوب هند، این حلوا شیر به نام پالکووا معروف است. این یک نوع دستور العمل سریع و فوری برای تهیه دسر است و برای تهیه این حلوا شیر فقط به چند ماده اولیه احتیاج دارید.

  • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • زمان کل: 50 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 1 لیتر شیر
  • 2 فنجان شکر
  • 1/2 فنجان آرد سمولینا / روا
  • 1 فنجان روغن کرمانشاهی (حیوانی)
  • 1 قاشق غذاخوری بادام (ورقه)
  • 1 قاشق غذاخوری آجیل بادام هندی (شکسته)
  • زعفران به مقدار لازم

طرزتهیه حلوای شیر :

  1. زعفران را در 2 قاشق چایخوری شیر گرم خیسانده و 10 دقیقه کنار بگذارید.
  2. در یک ظرف ضخیم مثل چدن، شیر را ریخته و بجوشانید تا به 3/4 قوام آن کاهش یابد و شکر را اضافه کرده و هم بزنید.
  3. در همین حال، در یک تابه آرد را در 1 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و آن را به شیر اضافه کنید.
  4. آنرا بپزید تا غلیظ شود و باقیمانده روغن را به آن اضافه کنید.
  5. در آخر، بادام و بادام هندی را در مقدار کمی غلات سرخ کرده و به مخلوط اضافه کنید.
  6. زعفران خیس خورده را به آرامی با مخلوط ترکیب کنید.
  7. حلوا شیر آماده سرو است!
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *