تاریخ:بهمن 9, 1399

طرزتهیه رولت خامه ای : حتی راحت تر از تهیه کیک کامل !

طرز تهیه رولت خامه ای

طرزتهیه رولت خامه ای

اگر از آن دسته افرادی هستید که همیشه از درست کردن رولت می ترسید، بدانید که آنها فقط پیچیده به نظر می رسند و بسیار راحت هستند.

  • زمان آماده سازی: 45 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان کل: 1 ساعت
  • محصول: 15 تا 20 عدد رولت

مواد لازم :

قبرای کیک

  • 1 و 1/4 فنجان آرد همه منظوره سفید نشده
  • 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 10 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 فنجان شکر
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای لایه میانی

  • 1 فنجان ( 225 گرم) پنیر خامه ای
  • 1 فنجان ( 225 گرم) شکر
  • 1 فنجان ( 225 گرم) خامه ترش
  • 1 تا 1.5 فنجان تمشک تازه
  • 225 گرم خامه زده شده، آب شده

طرزتهیه رولت خامه ای :

  1. 2 ورق پخت بزرگ و حاشیه دار را با کاغذ پوستی بپوشانید و فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سفیده را از زرده جدا کنید. در یک کاسه متوسط، زرده، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
  2. آرد و 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر را با هم الک کرده و در مخلوط زرده ترکیب کنید تا خوب یکدست شود.
  3. در یک کاسه بزرگ، سفیده را با سرعت بالا بزنید تا زمانی که کف شوند و حدود 3 برابر حجم داشته باشند (حدود 2 تا 3 دقیقه). بیش از حد نزنید.
  4. با استفاده از کاردک مخلوط زرده را به آرامی به سفیده اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. بیش از حد مخلوط نکنید. خمیر باید دارای بافتی کرکی باشد. خمیر را به طور مساوی بین دو ورق پخت تقسیم کنید، صاف کنید و 12-15 دقیقه بپزید تا رویه ها طلایی شوند و خلال دندان تمیز بیرون بیاید.
  5. به محض این که کیک تمام شد، کیک را روی سطح تمیز برگردانید و به سرعت کاغذ روغنی را جدا کنید. این کار در حالی که کیک هنوز خیلی گرم است بسیار راحت تر انجام می شود. کیک ها را بلافاصله بچرخانید، کاغذ پوستی را روی آنها قرار دهید، و سریع دذاخل یک پارچه تمیز رول کنید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شوند.
  6. هنگامی که کیک ها خنک شدند، آنها را به آرامی باز کنید، کاغذ پوستی را دور بریزید، و بالای آن را به طور مساوی مواد میانی پخش کنید (طرز تهیه مواد میانی در ادامه آمده است). کیک را دوباره داخل پارچه رول کنید. از همان طرفی که در ابتدا از آن رول کرده اید شروع به رول کنید. آنها را روی بشقاب بچینید و در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. درست قبل از سرو، روی آن در صورت تمایل پودر قند بپاشید.

برای لایه میانی

  1. در یک کاسه بزرگ، با سرعت بالا، پنیر خامه ای و شکر را حدود 1 دقیقه با هم بزنید (فقط تا زمانی که با هم ترکیب شوند).
  2. سرعت را به متوسط کاهش دهید و خامه ترش اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود (1-2 دقیقه).تمشک را اضافه کرده و با سرعت زیاد می زنیم، فقط تا زمانی که مخلوط شوند (حدود 1 دقیقه). خامه صورتی خواهد شد.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *