تاریخ:آذر 6, 1399

طرزتهیه رولت گوشت اوکراینی : یک وعده غذایی جالب برای تعطیلات!

طرزتهیه رولت گوشت

طرزتهیه رولت گوشت اوکراینی

رولت های گوشت در فرهنگ اوکراین رایج است، آنها شباهت زیادی به kotleti (توپ های گوشت) دارند، یک وعده غذایی جالب برای تعطیلات!

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت و 15 دقیقه
  • زمان کل: 1 ساعت و 25 دقیقه

مواد لازم :

  • 5 عدد تخم مرغ پخته شده سفت
  • 1 عدد تخم مرغ خام
  • 1 عدد سیب زمینی
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 450 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز

طرزتهیه رولت گوشت :

  1. سیب زمینی و پیاز را بشویید، خشک کنید، پوست آن را جدا کرده و خرد کنید. در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده، سیب زمینی خرد شده، پیاز خرد شده، نمک، فلفل و تخم مرغ خام را اضافه کنید. خوب با هم مخلوط کنید. سپس نیمی از گوشت خوک چرخ شده خود را روی یک قطعه بزرگ ورق آلمینیومی قرار دهید. تخم مرغ های خود را پوست بگیرید و آنها را در وسط گوشت چرخ شده قرار دهید. سپس نیمه دیگر گوشت را روی تخم مرغ ها قرار دهید. ورق آلمینیومی خود را به دور گوشت تا بزنید و یک رولت درست کنید. آن را در ظرف پخت قرار دهید.
  2. بالای رولت را با یک تکه فویل دیگر بپوشانید. سپس آن را در فر قرار دهید و به مدت 1 ساعت در دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) بپزید. بعد از بیرون آوردن آن از فر، در ظرف را باز کنید، 15 دقیقه دیگر بپزید. روی ظرف سرو قرار دهید و لذت ببرید!
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *