تاریخ:آذر 4, 1399

طرزتهیه سمبوسه سیب زمینی : میان وعده وگان با سیب زمینی پر ادویه

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

طرزتهیه سمبوسه سیب زمینی

سمبوسه یک میان وعده ترد مثلثی شکل پر از سیب زمینی، مرغ یا گوشت بره که نه تنها در هند بلکه در چندین کشور جهان محبوب است. یک سمبوسه خوب باید ترد باشد و از همه مهمتر اصلاً نباید روغنی باشد.

  • زمان آماده سازی: 40 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان استراحت: 40 دقیقه
  • محصول: 14 عدد سمبوسه

مواد لازم :

خمیر سمبوسه

  • 2 فنجان آرد همه منظوره (مایدا) 260 گرم
  • 1 قاشق چایخوری دانه های زنیان (ajwain carom)
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 4 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری روغن 45 میلی لیتر + 5 میلی لیتر
  • آب برای ورز دادن خمیر ، حدود 6 قاشق غذاخوری

پر کردن سمبوسه

  • 3-4 عدد سیب زمینی متوسط 500-550 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 قاشق چای خوری دانه زیره
  • 1 قاشق چایخوری دانه رازیانه
  • 2 قاشق چایخوری تخم گشنیز خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری زنجبیل ریز خرد شده
  • 1 عدد چیلی سبز خرد شده
  • 1/4 قاشق چای خوری آنقوزه
  • 1/2 فنجان + 2 قاشق غذاخوری نخوفرنگی (می توانید از نخود سبز یخ زده که قبل از استفاده 10-15 دقیقه در آب گرم خیس کرده اید استفاده کنید)
  • 1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
  • 1/2 قاشق چایخوری گرام ماسالا
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر انبه خشک
  • 1/4 قاشق چای خوری پودر چیلی قرمز
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک

روغن ، برای سرخ شدن عمیق

طرزتهیه سمبوسه سیب زمینی :

خمیر سمبوسه درست کنید :

  1. به یک کاسه بزرگ، آرد، آجوین (دانه های زنیان) و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  2. روغن را اضافه کنید و سپس با انگشتان خود شروع به مخلوط کردن کنید. آرد را با روغن مالش دهید تا روغن در همه آرد جای پخش شود. این کار را 3 تا 4 دقیقه انجام دهید، پس از ادغام، این مخلوط شبیه خرده ریزها است.
  3. مقداری آرد را بین کف دست خود فشار دهید – باید شکلی ایجاد شود (و خرد نشود) مقداری آرد را بین کف دست خود فشار دهید – باید شکلی ایجاد شود (و خرد نشود)
  4. حالا ، کم کم شروع به افزودن آب کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر سفتی ایجاد شود. خمیر را زیاد کار نکنید و خمیر نرم را ورز ندهید. فقط باید جمع شود و یک خمیر سفت ایجاد کند. من در اینجا حدود 6 قاشق غذاخوری آب استفاده کردم.
  5. روی خمیر را با پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید 40 دقیقه بماند. بهتر است یک حوله کاغذی را در آب خیس کرده و سپس تمام آب را فشرده و سپس خمیرم را با آن بپوشانید. در حالی که خمیر در حال استراحت است، کار روی مواد میانی را شروع کنید.

مواد میانی را درست کنید :

  1. سیب زمینی ها را بجوشانید تا پخته شود. سپس پوست گرفته و له کنید. کنار بگذارید.
  2. 2 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، دانه های زیره، دانه های رازیانه و دانه های گشنیز خرد شده را اضافه کنید. بگذارید بذرها چند ثانیه تفت بخورند و سپس زنجبیل خرد شده، فلفل قرمز را اضافه کنید. 1 دقیقه بپزید.
  3. سیب زمینی آب پز و له شده و نخود سبز را به ماهیتابه اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید.
  4. پودر گشنیز، گزام ماسالا، پودر انبه خشک، پودر چیلی قرمز و نمک را اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود.

ساموسا را مطابق تصویر زیر شکل دهید و سرخ کنید :

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *