تاریخ:بهمن 7, 1399

طرزتهیه سوشی : یک غذای معمول در ژاپن مربوط به قرن 2 قبل از میلاد

طرزتهیه سوشی

طرزتهیه سوشی

Sushi خانگی بسیار ارزان تر از رستوران است. تهیه سوشی در خانه آسان و سرگرم کننده است، و شما می توانید تمام مواد مورد علاقه خود را در رول سفارشی عالی خود قرار دهید – نحوه کار این است! شما می توانید با صرف هزینه کمتری در یک جشن سوشی خود را غرق کنید، در حالی که مقدار مشابه سوشی در یک رستوران خیلی بیشتر هزینه دارد.

  • زمان دقیق: 15 دقیقه
  • زمان کل: 15 دقیقه
  • محصول: 6 رول

مواد لازم :

  • 6 ورق جلبک دریایی سوشی با نام مستعار nori
  • 1 بسته برنج سوشی آماده شده
  • 250 گرم ماهی قزل آلا خام یا ماهی خام مورد نظر خودتان که مصرف خام آن مشکلی ایجاد نمی کند
  • 110 گرم پنیر خامه ای برش داده شده به صورت نواری
  • 1 قطعه آووکادو
  • سس سویا برای سرو

طرزتهیه سوشی :

  1. جلبک دریایی را روی حصیر بامبو (یا حوله تمیز) قرار دهید، سپس ورق جلبک دریایی را با یک لایه یکنواخت برنج آماده سوشی بپوشانید. برنج را به آرامی صاف کنید.
  2. ماهی قزل آلا، پنیر خامه ای و آووکادو را روی برنج قرار دهید و آن را محکم رول کنید. با چاقوی تیز برش دهید، و با سس سویا سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *