تاریخ:بهمن 6, 1399

طرزتهیه سکنجبین : یک نوشیدنی سنتی ایرانی در یک روز گرم تابستان

طرزتهیه سکنجبین

طرزتهیه سکنجبین

یک نوشیدنی سنتی ایرانی، در یک روز گرم تابستان به طرز شگفت انگیزی طراوت می بخشد. مناسب برای رویدادهای فضای باز زیرا می توانید هفته ها زودتر از موعد آنرا درست کرده و در زمان سرو رقیق کنید. 4 تا 5 قاشق غذاخوری از این شربت را با آب یخ مخلوط کرده و با نعناع تزئین کنید تا سرو شود.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • زمان اضافی: 2 ساعت
  • زمان کل: 2 ساعت و 30 دقیقه
  • محصول: 32 وعده

مواد لازم :

  • 8 فنجان عسل شکوفه پرتقال
  • 5 فنجان آب
  • 2 فنجان سرکه سفید
  • 12 شاخه بزرگ نعناع تازه

طرزتهیه سکنجبین :

  1. عسل و آب را در یک قابلمه هم بزنید. جوش آورده و مدام هم بزنید تا عسل حل شود. سرکه اضافه کنید، حرارت را کم کنید و بگذارید تا حدود 20 دقیقه طعم شربت ترکیب شود. از روی حرارت بردارید.
  2. نعناع را در شربت داغ غوطه ور کرده و در دمای اتاق خنک کنید. نعناع را برداشته و دور بریزید. در یخچال خنک کنید.

نکات مهم :

در ظرف در بسته نگه دارید؛ یک بطری نوشابه 2 لیتری تمیز شده عالی کار می کند. چند ساعت قبل از سرو خنک شود.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *