تاریخ:آذر 6, 1399

طرزتهیه شیرینی زبان : یادآور خاطرات کودکی نوروز با چای تازه دم

طرزتهیه شیرینی زبان

طرزتهیه شیرینی زبان

آماده سازی برای سال نو ایرانی هفته ها قبل از اعتدال بهار با خانه تکانی (تمیز کردن بهار) و رشد سبزه (دانه ها) برای میز هفت سین شروع می شود. جشن سال نو ایرانی به شما فرصتی می دهد تا خاطرات بسیاری از خانواده، با هم بودن، پهن کردن هفت سین و جشن ها را دوباره زنده کنید. بسیاری از شیرینی های نوروزی مختلف در قنادی های سراسر ایران موجود است. شیرینی زبان ارتباطی با خاطرات کودکی شماست.

  • محصول: 20 عدد شیرینی

مودا لازم:

  • 400 گرم / یک بسته خمیر پف دار (puff pastry)، یخ زده
  • 1-2 قاشق غذاخوری شکر

برای شربت :

  • 1/3 فنجان عسل
  • 1 قاشق غذاخوری آب
  • 1/4 قاشق چای خوری گلاب

آرد برای پاشیدن روی سطح

پسته خرد شده و پودر قند برای تزیین

طرزتهیه شیرینی زبان :

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (205 درجه سانتیگراد) گرم کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بچینید.
  2. در یک کاسه کوچک، سل را با آب و گلاب ترکیب کنید، خوب مخلوط کنید. کنار بگذارید.
  3. خمیر پف دار را روی پیشخوان کمی آردپاشی شده باز کنید و قسمت بالای همیر را هم آرد بپاشید.
  4. با استفاده از برس نرم، خمیر را کمی با شربت عسل فرچه بزنید.
  5. با استفاده از دستگاه برش شیرینی، شیرینی را به شکل زبان برش دهید یا با استفاده از تیغه تیز، شیرینی را به قطعات مستطیلی برش دهید.
  6. شیرینی های پفکی برش خورده را روی صفحه پخت قرار دهید و فضای کمی بین آنها باقی بماند.
  7. با استفاده از یک چاقو در مرکز هر زبان یک برش نوری از طول ایجاد کنید.
  8. روی هر زبان سخاوتمندانه شکر بپاشید.
  9. در طبقه وسط فر قرار داده و به مدت 18-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود، بپزید.
  10. از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
  11. یک لایه نازک دیگر از شربت عسل را روی شیرینی ها بمالید. پسته خرد شده و پودر قند بپاشید.
  12. با چای داغ تازه دم شده سرو کنید.

طرزتهیه شیرینی زبان

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *