تاریخ:بهمن 7, 1399

طرزتهیه شیرینی مربایی : کلوچه های کره ای معطر شده با گلاب و وانیل

طرزتهیه شیرینی مربایی

طرزتهیه شیرینی مربایی

شیرینی های مربایی کلوچه های کره ای هستند که به راحتی با گلاب و وانیل معطر می شوند؛ پر از مربای زردآلوی ترش و شیرین با پسته خرد شده. این شیرینی آنقدر ظریف به نظر می رسد؛ که می خواهید آن را در یک لقمه ببلعید!

  • زمان پخت: 10-14 دقیقه
  • محصول: 45 کلوچه

مواد لازم :

  • 225 گرم کره بدون نمک، دمای اتاق
  • ½ فنجان شکر دانه ریز
  • 2 زرده تخم مرغ بزرگ، دمای اتاق
  • ⅓ قاشق چایخوری پودر وانیل، یا 1 و ½ قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
  • 2 قاشق چایخوری گلاب
  • 2 فنجان آرد همه منظوره
  • ¼ قاشق چایخوری نمک

برای پر کردن مواد میانی

  • ¼ فنجان پسته بدون نمک (خام)
  • ½ فنجان مربای زردآلو

طرزتهیه شیرینی مربایی : 

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. آماده کنید و کنار بگذارید : کره و زرده تخم مرغ را به مدت حداقل 30 دقیقه روی پیشخوان بگذارید (پوشانده شده) * آرد را با نمک الک کنید * پسته را ریز خرد کنید * مربای زردآلو را آمیخته کنید تا یکدست و بدون هیچ گونه تکه میوه ای باشد.
  3. با مالیدن یک تکه کره سرد روی کل سطح ، دو ورق بزرگ پخت را کمی چرب کنید. شما هر بار یک ورق را خواهید پخت.
  4. یک فنجان کره نرم شده را به کاسه مخلوط کن خود اضافه کنید (یا از همزن دستی استفاده کنید). با استفاده از ضمیمه پارویی کره نرم شده را با سرعت متوسط بزنید تا یکدست شود. اگر کره به اندازه کافی نرم است، باید کمتر از 1 دقیقه طول بکشد.
  5. ½ فنجان شکر اضافه کنید و با سرعت کم بزنید تا مخلوط شود، سپس به مدت 2 دقیقه روی سرعت متوسط بزنید. زرده تخم مرغ، گلاب، پودر وانیل (یا عصاره وانیل) را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود.
  6. مخلوط آرد و نمک الک شده را اضافه کنید؛ با سرعت کم ضرب کنید تا ترکیب شود، سپس با سرعت متوسط بزنید تا خمیر یکدستی داشته باشید. بیش از حد هم نزنید !
  7. قیف موردنظر را تا نیمه با خمیر پر کنید؛ خمیر را به آرامی فشار داده و به سمت نوک آن حرکت دهید تا حباب های هوا آزاد شود.
  8. شیرینی های خود را به اندازه دلخواه با فاصله 2.5 تا 4 سانتیمتر روی یک صفحه پخت قرار دهید (حدود 25-30).
  9. گل ها را برای پخت آماده کنید : وسط هر گل خمیری را با یک انگشت لمس کنید، فشار داده و پسته خرد شده بریزید. سپس به اندازه ی ¼ قاشق چایخوری مربای زردآلو در مرکز هر کدام اضافه کنید.
  10. وقتی با افزودن مربا در وسط خمیر کارتان تمام شد، ورق کلوچه را روی طبقه وسط قرار دهید و به مدت 10-14 دقیقه آن را بپزید. زمان پخت به اجاق و اندازه کوکی های شما بستگی دارد. مراقب لبه ها باشید تا قهوه ای طلایی روشن شود. صفحه پخت را از فر خارج کنید.
  11. از کاردک نازک انعطاف پذیر برای انتقال یکی از کلوچه ها به قفسه خنک کننده استفاده کنید. اگر پایین آن نیز قهوه ای طلایی روشن است، تمام کلوچه ها را به توری پخت انتقال دهید. اگر ته آن هنوز رنگ پریده است، ورق پخت را دوباره به اجاق برگردانید و 2-3 دقیقه دیگر آن را بپزید. آنها را از نزدیک تماشا کنید؛ در این مرحله به سرعت می سوزند.
  12. با یک لیوان چای تازه دم از این شیرینی کره ای و ظریف لذت ببرید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *