تاریخ:بهمن 1, 1399

طرزتهیه شیرینی میکادو : ویفرهایی با حداقل چربی ترانس اضافی

طرزتهیه شیرینی میکادو

طرزتهیه شیرینی میکادو

ویفرهای میکادو خوب است که در کنار یک قهوه صبحانه یا یک چای بعد از ظهر آنها را میل کنید. ویفرها کالری زیادی دارند و در صورت نیاز به برخی از آنها می توانند به شما انرژی دهند اما در واقع مغذی نیستند. از آنجا که ویفرهای تولید شده تجاری بیشتر توسط مواد مصنوعی ساخته می شوند، آنها همیشه بهتر است در خانه ساخته شوند تا حداقل، چربی ترانس اضافی را بریده و کمی ارزش غذایی اضافه کنند.

مواد لازم :

  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 340 گرم کره بدون نمک
  • 2/3 فنجان شکر پودر شده
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 1/2 قاشق چایخوری هل
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • 4 ورق ویفر (یا نان بستنی)

طرزتهیه شیرینی میکادو :

  1. آرد را در قابلمه به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط گرم کنید یا تا زمانی که تیره شود، در حین گرم شدن هم بزنید.
  2. کره را به تدریج به قابلمه اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
  3. پودر قند را درون قابلمه الک کرده و کاملاً هم بزنید.
  4. پودر کاکائو را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. هم زدن را ادامه دهید تا خوب مخلوط شود.
  5. هل آسیاب شده و پودر دارچین را به مایه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  6. چند دقیقه دیگر حرارت دهید.
  7. یک ورق ویفر برداشته، روی آن را یک لایه نازک از خمیر بریزید و به طور مساوی پخش کنید.
  8. ورقه ویفر دیگری را در بالای مواد قرار داده و فشار دهید.
  9. چند لایه به همین صورت روی هم ایجاد کنید.
  10. لایه آخر را با ورق ویفر تمام کنید.
  11. اجازه دهید خمیر حدود 10 دقیقه خنک شود.
  12. ویفر را به قطعات کوچک برش دهید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *