تاریخ:آذر 6, 1399

طرزتهیه شیرینی گردویی : برای علاقه مندان به کلوچه های ضخیم !

طرزتهیه شیرینی گردویی

طرزتهیه شیرینی گردویی

اگر کوکی های ضخیم را دوست دارید، این کلوچه های گردویی برای شما مناسب هستند!

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 8 دقیقه
  • زمان کل: 18 دقیقه
  • محصول: 22 کوکی

مواد لازم :

  • 1 فنجان کره سرد مکعبی
  • 1/2 فنجان شکر قهوه ای تیره
  • 1/2 فنجان شکر قهوه ای روشن
  • 1/2 فنجان شکر قهوه ای روشن
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 2 قاشق چای خوری نشاسته ذرت
  • 3 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 1/2 فنجان گردوی خرد شده

طرزتهیه شیرینی گردویی : 

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (205 درجه سانتیگراد) گرم کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بچینید و کنار بگذارید.
  2. در کاسه میکسر برقی کره و تمام شکرها را با سرعت کم 30 ثانیه با هم مخلوط کنید. میکسر را با سرعت متوسط روشن کرده و به مدت 4 دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط و نرم شود.
  3. تخم مرغ، وانیل، نمک، جوش شیرین و نشاسته ذرت را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه مخلوط کنید تا یکدست شود، در صورت لزوم کناره های کاسه را خراش دهید.
  4. همزن را کم کنید و آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
  5. در حالی که میکسر هنوز دور کم است، گردو را اضافه کنید تا مخلوط شود.
  6. با استفاده از یک اسکوپ بزرگ کلوچه (حدود 3 قاشق غذاخوری)، خمیر را روی کاغذ روغنی آماده شده با فاصله 5 سانتیمتری از هم قرار دهید.
  7. 8-9 دقیقه بپزید، تا زمانی که لبه ها و قسمت های رویی آن کمی طلایی شود.
  8. اجازه دهید کوکی ها به مدت 2-3 دقیقه روی صفحه پخت خنک شوند، و سپس به یک توری سیمی منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند. تا 3 روز می تواند در هوای آزاد نگهداری شود.

در صورت تمایل می توانید مانند تصویر چیپس شکلات هم در ترکیب خمیر استفاده کنید.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *