تاریخ:بهمن 6, 1399

طرزتهیه قطاب : هلال های ماه پر از بادام و گردوی ایرانی سنتی

طرزتهیه قطاب

طرزتهیه قطاب

قطب یک شیرینی سنتی هلالی شکل بادام و گردوی ایرانی است که در هر زمان از سال درست می شود، به ویژه در جشن سال نو بسیار خوشایند هستند. این شیرینی از شهر یزد آغاز شد.

  • زمان آماده سازی: 2 ساعت
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • زمان کل: 2 ساعت و 20 دقیقه
  • محصول: 24 کوکی

مواد لازم :

برای خمیر شیرینی

  • 1/3 فنجان روغن
  • 1/3 فنجان ماست ساده
  • 2 زرده تخم مرغ
  • 1 + 1/3 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/4 فنجان شکر قنادی

برای مواد میانی

  • 1/2 فنجان بادام
  • 1/4 فنجان گردو
  • 1/4 قاشق چای خوری هل آسیاب شده
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/4 فنجان شکر دانه ریز

طرزتهیه قطاب :

  1. در یک کاسه بزرگ، روغن، ماست و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و با هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
  2. در یک کاسه دیگر، آرد و بیکینگ پودر را ترکیب کنید. مواد خشک را به آرامی در کاسه بزرگ الک کنید و مرتباً هم بزنید.
  3. هنگامی که مخلوط شما یک خمیر نرم و چسبناک ایجاد کرد، چند دقیقه ورز دهید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید (در دمای اتاق).
  4. تهیه مواد میانی : بادام و گردو را در غذاساز یا مخلوط کن خرد کنید. هل ، دارچین و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید. کنار بگذارید.
  5. خمیر را خیلی نازک، تقریباً کاغذ مانند، با ضخامت حدود 1 میلیمتر روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید. با استفاده از یک برش گرد اشکال دذایره ای با قطر 5 سانتیمتر برش دهید.
  6. 1 و 1/2 قاشق چایخوری از مخلوط بادام / گردو را روی مرکز خمیر بریزید. تا بزنید تا به شکل نیم دایره درآید. لبه ها را فشار دهید تا مهر و موم شوند. این کار را با تمام خمیر تکرار کنید.
  7. یک قابلمه را حدود 5سانت روغن پر کنید و روی شعله گرم کنید. هلال ها را یکی یکی سرخ کنید. فقط چند ثانیه طول می کشد تا هلال ها قهوه ای شوند. بیش از حد نپزید وگرنه می سوزد. هلال های پخته شده را روی حوله های کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  8. در یک بشقاب کوچک، مقداری شکر قنادی بریزید. هلال های پخته شده را در حالی که هنوز داغ هستند به شکر آغشته کنید، در غیر این صورت شکر به درستی به آن ها نمی چسبد. روی سینی بگذارید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *