تاریخ:بهمن 5, 1399

طرزتهیه لازانیا کدو سبز : تجربه یک غذای راحت کلاسیک و کم کالری

طرزتهیه لازانیا کدو سبز

این یک غذای راحت با عطر و طعم سنتی و بافت غنی لازانیای کلاسیک ایتالیایی است.

  • زمان آماده سازی: 40 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه
  • محصول: 8 نفر

مواد لازم :

  • 5 کدو سبز متوسط را به طول برش دهید
  • 450 گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون یا گاو
  • 1 و 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک، تقسیم شده
  • 1 قاشق چایخوری ریحان خشک
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک + بیشتر برای کدو سبز
  • فلفل سیاه ، به دلخواه
  • 1 قاشق غذاخوری عسل یا شربت افرا
  • حدود 800 گرم سس گوجه فرنگی کم نمک
  • 300 گرم اسفناج تازه
  • 480 گرم پنیر دلمه‌شده
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • 225 گرم پنیر موزارلا، خرد شده
  • 1/3 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

طرزتهیه لازانیا کدو سبز :

  1. روی ورق بزرگ پخت را دو لایه حوله کاغذی بچینید.
  2. کدوی خرد شده را در یک لایه قرار دهید و نمک بپاشید، با کدو سبز باقی مانده این کار را تکرار کنید. به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید. نمک باعث کاهش رطوبت کدو سبز می شود و لازانیای کدو سبز کم آب را تولید می کند.
  3. در همین حال، ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. 5 دقیقه بپزید، دائماً هم بزنید.
  4. 1 قاشق چایخوری پونه کوهی، ریحان، پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. به مدت 30 ثانیه بپزید، هم بزنید.
  5. سس گوجه فرنگی و شربت افرا را اضافه کنید. هم بزنید، بگذارید تا جوش بیاید و به مدت 5 دقیقه آرام آرام بجوشد. به یک کاسه متوسط منتقل کنید و کنار بگذارید.
  6. ماهی تابه را روی حرارت متوسط بگذارید، اسفناج را بریزید و هم بزنید تا آب آن کم شود، به یک کاسه منتقل کنید و بگذارید خنک شود.
  7. در یک کاسه متوسط، پنیر دلمه شده، تخم مرغ و 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی اضافه کنید. با مخلوط کن پوره کنید تا یکدست شود. کنار بگذارید.
  8. هر لایه کدو سبز را با حوله های کاغذی خشک کنید و به یک ظرف دیگر انتقال دهید. شما می خواهید تا حد ممکن رطوبت بین هر لایه کدو سبز را جذب کنید. با استفاده از دستان خود، مایعات را از اسفناج بیشتر فشار دهید و کنار آن قرار دهید.
  9. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  10. در ظرف 23 در 33 سانتیمتری چند قاشق غذاخوری سس گوشت اضافه کنید، با قاشق پخش کنید.
  11. کدو حلوایی را کمی روی هم بچینید تا یک لایه ایجاد شود.
  12. 1/3 سس گوشت، سپس 1/3 پنیر دلمه شده را با 1/4 موزارلا و 1/3 اسفناج پخش کنید.
  13. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود، سپس موزارلا باقیمانده و تمام پنیر پارمزان را  بپاشید.
  14. به مدت 30 دقیقه با روکش فویل آلومینیوم یا درب سیلیکون بپزید، سپس درپوش را بردارید و 20 دقیقه دیگر بپزید.
  15. قبل از برش اجازه دهید 20 دقیقه بماند. 8 برش بزنید و گرم سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *