تاریخ:آذر 7, 1399

طرزتهیه لگیمات : میان وعده یا دسری که انگشتان خود را با آن می خورید!

طرزتهیه لگیمات

طرزتهیه لگیمات

یک میان وعده یا دسر که انگشتان خود را با آن می خورید! آماده کردن آسان است اما طعم بسیار الهی دارد. بیشتر اعراب از لقیمات در ماه مبارک رمضان لذت می برند، این یکی از دسرهای محبوب است که در آن ماه درست می شود.

  • زمان: 45 دقیقه
  • محصول: 5 نفر

مواد لازم :

  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 3 قاشق غذاخوری پودر شیر
  • کمی نمک
  • کمی شکر
  • ¼ قاشق غذاخوری مخمر
  • ½ فنجان آب
  • ½ لیتر روغن (برای سرخ کردن)

برای شربت :

  • 2 فنجان شکر (برای شربت)
  • 1 و ½ فنجان آب
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو

طرزتهیه لگیمات :

  1. شربت قند را آماده کنید – آب، شکر و آبلیمو را در یک قابلمه اضافه کرده و بجوشانید تا قوام بیاید. بگذارید خنک شود.
  2. تمام ترکیبات یعنی آرد، پودر شیر، نمک، شکر، مخمر را مخلوط کرده و به آن خمیر اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم. بگذارید خمیر به مدت 15 دقیقه استراحت کند و اجازه دهید خوب حجم بگیرد.
  3. با یک قاشق غذاخوری خمیر را به قطعات کوچک برش دهید، این قطعات را در روغن داغ سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. تکه های سرخ شده را برداشته و اجازه دهید کمی خنک شود.
  4. حالا قطعات سرخ شده را به شربت شکر اضافه کرده و به عنوان یک میان وعده خوشمزه سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *