طرزتهیه مارشمالو
مارشمالو شیرینی هایی است که با ژلاتین، شربت ذرت و شکر تهیه می شوند. مارشمالو خانگی آسان و بسیار بهتر از فروشگاه است.
- زمان آماده سازی: 05 دقیقه
- زمان پخت: 1 ساعت
- زمان کل: 1 ساعت و 05 دقیقه
مواد لازم :
- 20 گرم ژلاتین
- 1 فنجان آب سرد
- 2 فنجان شکر
- 1 فنجان شربت ذرت سبک
- 1 فنجان آب
- 2 قاشق چایخوری وانیل
- 1 فنجان آیسینگ (شکر و تخم مرغ روی شیرینی) / شکر شیرینی پزی
- 1 فنجان نشاسته ذرت / آرد ذرت را با مایه کیک مخلوط کنید
طرزتهیه مارشمالو :
- ژلاتین را روی یک فنجان آب بپاشید.
- نیمی از مخلوط شکر آیسینگ را روی سینی چرب شده بپاشید.
- یک قابلمه عمیق را چرب کنید و شکر ، شربت ذرت و آب را در آن اضافه کنید. با حرارت ملایم بپزید، هم بزنید تا شکر حل شود. روی آن را بپوشانید و بجوشانید.
- بدون درپوش و بدون هم زدن طبخ کنید، تا زمانی که به قوام توپی سخت برسد – کمی شربت در آب سرد بیندازید و باید بلافاصله سفت شود.
- از روی حرارت بردارید و روی آن ژلاتین بپاشید، تما مدت با همزن بزنید تا کرکی و سبک شود. وانیل را اضافه کرده و مخلوط را در سینی آماده بریزید. در طول شب در یخچال قرار دهید.
- بقیه مخلوط شکر مایه را روی آن بپاشید ، آن را به یک تخته برگردانده و به صورت مکعب خرد کنید.
- به مدت 2 تا 3 ساعت بگذارید خشک شود و نگهداری کنید.
نوش جان !
دیدگاهتان را بنویسید