تاریخ:دی 28, 1399

طرزتهیه مارشمالو : بالش های کرکی خوشمزه، شیرین، نرم و بهاری

طرزتهیه مارشمالو

طرزتهیه مارشمالو

مارشمالو شیرینی هایی است که با ژلاتین، شربت ذرت و شکر تهیه می شوند. مارشمالو خانگی آسان و بسیار بهتر از فروشگاه است.

  • زمان آماده سازی: 05 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت
  • زمان کل: 1 ساعت و 05 دقیقه

مواد لازم :

  • 20 گرم ژلاتین
  • 1 فنجان آب سرد
  • 2 فنجان شکر
  • 1 فنجان شربت ذرت سبک
  • 1 فنجان آب
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 فنجان آیسینگ (شکر و تخم مرغ روی شیرینی) / شکر شیرینی پزی
  • 1 فنجان نشاسته ذرت / آرد ذرت را با مایه کیک مخلوط کنید

طرزتهیه مارشمالو :

  1. ژلاتین را روی یک فنجان آب بپاشید.
  2. نیمی از مخلوط شکر آیسینگ را روی سینی چرب شده بپاشید.
  3. یک قابلمه عمیق را چرب کنید و شکر ، شربت ذرت و آب را در آن اضافه کنید. با حرارت ملایم بپزید، هم بزنید تا شکر حل شود. روی آن را بپوشانید و بجوشانید.
  4. بدون درپوش و بدون هم زدن طبخ کنید، تا زمانی که به قوام توپی سخت برسد – کمی شربت در آب سرد بیندازید و باید بلافاصله سفت شود.
  5. از روی حرارت بردارید و روی آن ژلاتین بپاشید، تما مدت با همزن بزنید تا کرکی و سبک شود. وانیل را اضافه کرده و مخلوط را در سینی آماده بریزید. در طول شب در یخچال قرار دهید.
  6. بقیه مخلوط شکر مایه را روی آن بپاشید ، آن را به یک تخته برگردانده و به صورت مکعب خرد کنید.
  7. به مدت 2 تا 3 ساعت بگذارید خشک شود و نگهداری کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *