تاریخ:بهمن 2, 1399

طرزتهیه ماش پلو : پلوی ساده ایرانی با خواص باور نکردنی !

طرزتهیه ماش پلو

طرزتهیه ماش پلو

این غذا شباهت زیادی به عدس پلو دارد. ماش برای پختن کمی بیشتر زمان می برد و نرم می شود، بنابراین هنگام تصمیم به تهیه این غذا این نکته را به خاطر بسپارید.

  • محصول: 3 تا 4 نفر

مواد لازم :

  • 1 فنجان ماش – بهترین کار این است که آنها را قبل از پختن حداقل 30 دقیقه بشویید و خیس کنید
  • 3 فنجان برنج – برنج را بشویید و در آب خیس کنید (نمک را به آب اضافه کنید). قبل از پخت حداقل 1 ساعت خیس کنید.
  • تخم مرغ ، مرغ یا گوشت (اختیاری)

طرزتهیه ماش پلو :

  1. در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و ماش را به آن اضافه کنید. اجازه دهید ماش به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد (یا تا زمانی که کمی نرم شود).
  2. برنج را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج جوش بیاید. با استفاده از صافی محتوای قابلمه را درون آن خالی کنید. مقداری آب به همراه روغن به قابلمه اضافه کنید و آن را گرم کنید.
  3. مخلوط برنج را به قابلمه اضافه کنید و سپس یک حوله / پارچه را روی درب قابلمه قرار دهید و برنج را بپوشانید. هنگامی که بخار از کناره های قابلمه فرار کرد، می توانید دمای مشعل را به پایین کاهش دهید (تمام این مدت شعله باید زیاد / متوسط-زیاد باشد). اجازه دهید تا به مدت 20-30 دقیقه روی شعله کم بپزد (با کمی بیشتر بری تهدیگ).
  4. می توانید مرغ یا گوشت را برای سرو غذا بپزید، یا می توانید مقداری تخم مرغ را در کره یا روغن تفت دهید تا همراه برنج سرو شود. همه چیز به شما بستگی دارد!
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *