تاریخ:آذر 4, 1399

طرزتهیه مربای خرمالو : مرابی پاییزی بسیار آسان و خوشمزه !

طرزتهیه مربای خرمالو

طرزتهیه مربای خرمالو

مربای خرمالو بسیار آسان است، می توان از آن در کیک پنیر استفاده کرد یا فقط آن را روی نان تست پخش کرد. این دستور در 35 دقیقه فقط با 4 ماده غذایی آماده می شود. می توانید آن را تقریباً روی هر چیزی پخش کنید و با یک فنجان چای یا قهوه از آن لذت ببرید.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان کل: 35 دقیقه

مواد لازم :

  • 6 خرمالو بزرگ (پوست کنده)
  • 1 فنجان شکر
  • 1 لیمو (آبدار)
  • 2 قاشق غذاخوری آب
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته یا آرد ذرت

طرزتهیه مربای خرمالو :

  1. حتماً از خرمالوی رسیده استفاده کنید.
  2. خرمالو را تمیز کنید، پوست بگیرید، در صورت مشاهده هسته، آنها را دور بریزید. میوه را با استفاده از غذاساز پوره کنید. شما باید بین 2 تا 2.5 فنجان پوره داشته باشید.
  3. پوره خرمالو را در قابلمه متوسط روی حرارت متوسط تا زیاد بگذارید و شکر را اضافه کنید. بجوشانید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط، گاه گاهی هم بزنید.
  4. در یک کاسه کوچک، آب و نشاسته ذرت را مخلوط کنید تا نشاسته ذرت حل شود. مخلوط را به پوره خرمالو و به دنبال آن آب لیمو اضافه کنید و با حرارت ملایم و متوسط برای 15 دقیقه دیگر بجوشانید، (گاهی هم بزنید)، تا زمانی که کمی غلیظ شود.
  5. اگر می خواهید مربا غلیظ تر باشد، یک دور دیگر نشاسته ذرت و مخلوط آب اضافه کنید. فقط نشاسته ذرت را مستقیماً اضافه نکنید، اگر ابتدا با آب حل نشود، توده هایی ایجاد می شود.
  6. بگذارید مربا تا دمای اتاق خنک شود.
  7. داخل شیشه های استریل شده بریزید و مهر و موم کنید، در فریزر نگهداری کنید.
  8. برای مصرف فوری تا 10-7 روز در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *