تاریخ:آبان 10, 1399

طرزتهیه مربای زرشک : چیزی شبیه به مربای زغال اخته

طرزتهیه مربای زرشک

طرزتهیه مربای زرشک

در گذشته زرشک ها سهم مهمی در ذخیره گوشت خوک زمستانی ایفا کرده اند. از نظر دارویی گفته می شود که گرما و تشنگی را در مبتلایان به تب برطرف می کند. زرشک حاوی پکتین طبیعی (یک پلیمر قتدی) است پس نیازی نیست چیزی به آن اضافه کنید.

  • محصول: 1 شیشه بزرگ

مواد لازم :

  • 200 گرم زرشک خشک
  • 380 میلی لیتر آب سیب خالص و شیرین نشده
  • 4 غلاف هل سبز، کمی خرد شده
  • 1 عدد چوب دارچین
  • کمی زعفران
  • 170 گرم شکر زرد و درشت

طرزتهیه مربای زرشک :

  1. زرشک ها را خوب زیر آب روانخوب بشویید و در یک کاسه بزرگ شیشه ای قرار دهید. آب سیب را اضافه کنید و کاسه را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید. کاسه را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید زرشک ها به مدت 14-15 ساعت در آب سیب خیس بخورند.
  2. در یک قابلمه بزرگ، زرشک و آب سیب، غلاف هل، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید، و روی حرارت زیاد قرار دهید. بجوشانید و با کاردک ضد حرارت به طور مداوم هم بزنید و و سپس بدون توقف هم زدن شکر را اضافه کنید. بگذارید به مدت 4 دقیقه بجوشد و همچنان مدام هم بزنید و سپس آن را از روی حرارت بردارید. چوب دارچین را با دقت بیرون آورده و دور ریخته و مربا را در ظرف شیشه ای استریل شده بریزید. درب شیشه را ببندید و آن را وارونه کنید.
  3. اجازه دهید کاملاً خنک شود و سپس قبل از باز کردن و چشیدن آن را به مدت 2-3 روز در یخچال نگهداری کنید.
  4. می توانید آن را تا 3 ماه در یخچال باز نکنید. بعد از باز شدن، 1 تا 1.5 ماه در یخچال نگهداری می شود.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *