طرزتهیه مربای زرشک
در گذشته زرشک ها سهم مهمی در ذخیره گوشت خوک زمستانی ایفا کرده اند. از نظر دارویی گفته می شود که گرما و تشنگی را در مبتلایان به تب برطرف می کند. زرشک حاوی پکتین طبیعی (یک پلیمر قتدی) است پس نیازی نیست چیزی به آن اضافه کنید.
- محصول: 1 شیشه بزرگ
مواد لازم :
- 200 گرم زرشک خشک
- 380 میلی لیتر آب سیب خالص و شیرین نشده
- 4 غلاف هل سبز، کمی خرد شده
- 1 عدد چوب دارچین
- کمی زعفران
- 170 گرم شکر زرد و درشت
طرزتهیه مربای زرشک :
- زرشک ها را خوب زیر آب روانخوب بشویید و در یک کاسه بزرگ شیشه ای قرار دهید. آب سیب را اضافه کنید و کاسه را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید. کاسه را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید زرشک ها به مدت 14-15 ساعت در آب سیب خیس بخورند.
- در یک قابلمه بزرگ، زرشک و آب سیب، غلاف هل، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید، و روی حرارت زیاد قرار دهید. بجوشانید و با کاردک ضد حرارت به طور مداوم هم بزنید و و سپس بدون توقف هم زدن شکر را اضافه کنید. بگذارید به مدت 4 دقیقه بجوشد و همچنان مدام هم بزنید و سپس آن را از روی حرارت بردارید. چوب دارچین را با دقت بیرون آورده و دور ریخته و مربا را در ظرف شیشه ای استریل شده بریزید. درب شیشه را ببندید و آن را وارونه کنید.
- اجازه دهید کاملاً خنک شود و سپس قبل از باز کردن و چشیدن آن را به مدت 2-3 روز در یخچال نگهداری کنید.
- می توانید آن را تا 3 ماه در یخچال باز نکنید. بعد از باز شدن، 1 تا 1.5 ماه در یخچال نگهداری می شود.
نوش جان !
دیدگاهتان را بنویسید