تاریخ:آذر 6, 1399

طرزتهیه مسقطی : طعم خاورمیانه را به آشپزخانه شخصی خود بیاورید!

طرزتهیه مسقطی

طرزتهیه مسقطی سریلانکایی 

برای ساخت مسقط سریلانکایی دو روش وجود دارد. یکی با شیر نارگیل و روغن نارگیل و دیگری با روغن گیاهی. این دستور ساده ترین روش وگان با استفاده از شیر نارگیل است.

  • زمان آماده سازی: 6 ساعت
  • زمان استارحت: 10 دقیقه
  • محصول: 21 قطعه

مودا لازم :

  • 90 گرم آرد ساده
  • 36 میلی لیتر آب
  • 126 میلی لیتر آب
  • 240 گرم شکر قهوه ای
  • 75 گرم کره بدون نمک
  • 90 میلی لیتر روغن نارگیل
  • 15 گرم آجیل بادام هندی

طرزتهیه مسقطی :

  1. آب را کم کم به آرد اضافه کنید و یک خمیر سفت ایجاد کنید. خمیر را به مدت 3-6 دقیقه ورز دهید. خمیر ورز داده شده را در ظرف قرار داده و 420 میلی لیتر آب به آن اضافه کنید. روی کاسه را با درپوش یا سلفون بسته بندی کنید و بگذارید 1 ساعت بماند.
  2. خمیر را با استفاده از آب بشویید، تا زمانی که گلوتن باقی بماند و گلوتن را دور بریزید. آب خمیر شسته شده را داخل یک پارچ بریزید و اجازه دهید 2-4 ساعت بماند (برای نتایج بهتر یک شب بماند).
  3. با گذشت زمان که آرد و آب از هم جدا شدند، با دقت آب را در یک کاسه دیگر دور بریزید، تا زمانی که آرد برای شما باقی بماند.
  4. آرد را به یک تابه اضافه کنید.
  5. با حرارت ملایم در تابه، شکر را به آرد اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید (با ترکیب شکر با آرد ، باید متوجه تغییر رنگ مخلوط شوید). در حالی که آرد و شکر را ترکیب می کنید ، روغن را اضافه کنید. سپس کره را اضافه کرده و به هم زدن مخلوط ادامه دهید.
  6. مرتباً هم بزنید تا مخلوط  غلیظ شود. اگر می خواهید رنگ غذا اضافه کنید، حالا این کار را انجام دهید.
  7. با غلیظ شدن مخلوط، هم بزنید تا حباب هوا باقی نماند. همانطور که مدام هم می زنید و بدون حباب هوا باقی مانده اید، آجیل بادام هندی را اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.
  8. از آنجا که این مخلوط هیچ حبابی ندارد، این مخلوط را در ظرف مستطیلی ریخته و بگذارید 10 دقیقه خنک شود.
  9. قطعات مسقطی را برای اندازه مورد نظر خود برش دهید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *