تاریخ:بهمن 5, 1399

طرزتهیه موس شکلاتی : غنی و خامه ای، در عین حال سبک و کرکی

طرزتهیه موس شکلاتی

طرزتهیه موس شکلاتی

این یک موس شکلاتی کلاسیک است که به روش فرانسوی درست شده، همانطور که در رستوران های عالی غذا سرو می شود. خامه کمتر، شکلات بیشتر، طعم شکلات شدیدتر و احساس خامه ای زیبا در دهان.

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • کل زمان کل: 20 دقیقه، به علاوه حداقل 2 ساعت برای خنک شدن
  • محصول: 6 نفر

مواد لازم :

  • 3 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1710 گرم شکلات نیمه شیرین، بهترین کیفیت
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ، زرده و سفیده از هم جدا شوند
  • 1/2 قاشق چای خوری خامه تارتار
  • 1/4 فنجان به علاوه 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/2 فنجان خامه سنگین، سرد
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای سرو

  • 1/2 فنجان خامه سنگین، سرد
  • 2 قاشق چایخوری شکر
  • تراش های شکلاتی

طرزتهیه موس شکلاتی :

  1. کره را در یک کاسه متوسط سازگار با مایکروویو ​​قرار دهید. شکلات را به قطعات کوچک داخل کاسه بشکنید. آنرا در فواصل 20 ثانیه مایکروویو کنید و بین هر یک از حرارت ها هم بزنید، تا شکلات حدود 75٪ ذوب شود. هم بزنید، اجازه دهید تا گرمای باقیمانده در کاسه، شکلات را کاملاً ذوب کند. (یا به روش بن ماری این کار را انجام دهید.) بگذارید مخلوط برای چند دقیقه خنک شود، سپس یکی یکی زرده تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا بعد از هر بار اضافه کردن صاف و یکدست شود. کنار بگذارید.
  2. در کاسه میکسر، سفیده را با سرعت متوسط تا زیاد بزنید تا کف شود. خامه تارتار را اضافه کنید و بزنید تا قله های نرم ایجاد شود به تدریج 1/4 فنجان شکر را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا قله های سفت ایجاد شود. با استفاده از یک کفگیر بزرگ لاستیکی، مخلوط سفیده تخم مرغ را درون مخلوط شکلات اضافه کنید تا یکدست شود. کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه دیگر، خامه سنگین را با سرعت متوسط تا زیاد بزنید تا شروع به غلیظ شدن کند. 2 قاشق غذاخوری شکر باقیمانده و وانیل را اضافه کرده و همزدن را ادامه دهید تا خامه قله های متوسط را حفظ کند خامه فرم گرفته را به مخلوط شکلات اضافه کنید. مطمئن شوید که کاملاً یکدست شده است اما بیش از حد لازم مخلوط نکنید. موس را بین 6 لیوان تقسیم کنید، روی آن را بپوشانید و خنک کنید تا حداقل 2 ساعت بسته شود.
  4. چند ساعت قبل از سرو کردن، خامه را بزنید تا شروع به غلیظ شدن کند. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا قله های متوسط ایجاد شود. خامه فرم گرفته را روی موس بریزید و با تراش های شکلات تزئین کنید.
  5. موس را می توانید 1 روز زودتر از موعد درست کنید. روی آن را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و در یخچال نگه دارید. فقط روکش خامه زده شده و تراش های شکلاتی را تا چند ساعت قبل از سرو اضافه کنید.

توجه : موس شکلاتی با تخم مرغ خام درست می شود. اگر این مسئله نگران کننده است، سعی کنید تخم های پاستوریزه را پیدا کنید. تخم های پاستوریزه برای از بین بردن باکتری های احتمالی، مدت کوتاهی در معرض گرما قرار گرفته اند.

توجه داشته باشید :

خوردن تخم مرغ خام برای زنان باردار، نوزادان، افراد مسن یا کسی که دارای نقص سیستم ایمنی است، توصیه نمی شود.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *