تاریخ:بهمن 5, 1399

طرزتهیه میرزاقاسمی : بادمجان بوداده نرم در سس گوجه فرنگی و سیر

طرزتهیه میرزاقاسمی

طرزتهیه میرزاقاسمی

یک غذای عالی ایرانی از بادمجان بوداده نرم در سس گوجه فرنگی و سیر که تخم مرغ ها در آخرین لحظه درون آن پخته شده اند. ایده آل برای ساخت بخشی از یک وعده غذایی بزرگ. میرزا قاسمی یک غذای گیاهی خوشمزه شمالی با طعم دودی است.

  • زمان آماده سازی: کمتر از 30 دقیقه
  • زمان پخت: 1 تا 2 ساعت
  • محصول: نفر 4

مواد لازم :

  • 3 عدد بادمجان بزرگ
  • روغن نباتی یا زیتون، برای سرخ کردن
  • 1 حبه سیر، پوست کنده و نازک برش خورده
  • sp قاشق چایخوری زردچوبه
  • 3 گوجه فرنگی رسیده بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری پوره یا رب گوجه فرنگی
  • ½ قاشق چایخوری شکر
  • 1 و ½ قاشق چایخوری نمک
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده
  • نان سنگک، برای سرو کردن

طرزتهیه میرزاقاسمی :

  1. اصیل ترین روش تهیه بادمجان ها، کبابی کردن روی آتش است (یا در کباب پز یا بر روی اجاق گاز خانگی). روش دیگر سرخ کردن در روغن داغ است.
  2. در ماهیتابه روغن ریخته و سیر را تفت دهید. وقتی سیر از لبه ها شروع به قهوه ای شدن کرد، زردچوبه را اضافه بزنید. گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و حدود 15-20 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که پخته شوند، سپس حرارت را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید.
  3. س از پخته شدن بادمجان ها، پوست بادمجان را گرفته و با استفاده از یک قاشق بزرگ گوشت آن را بیرون بیاورید. به سیر و گوجه فرنگی اضافه کنید. تابه را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید و چند دقیقه آن را بپزید و در حین کار کمی له کنید. در آخر، رب یا پوره گوجه فرنگی، شکر و نمک را اضافه کنید، خوب هم بزنید و 6-8 دقیقه بیشتر بپزید، گاهی اوقات هم بزنید تا از سوختن مخلوط جلوگیری شود.
  4. تعداد زیادی سوراخ کوچک در مخلوط بادمجان ایجاد کرده و تخم مرغ های زده شده را مستقیماً درون تابه بریزید، اما تخم مرغ را هم نزنید.
  5. حدود 5-6 دقیقه طول می کشد تا تخم مرغ ها پخته شوند. پس از پخته شدن، یک هم نهایی بزنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. بگذارید مخلوط به مدت 20 دقیقه خنک شود، زیرا این غذا بهتر است گرم و نه داغ باشد.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *