طرزتهیه نان سیر
راز نان سیر واقعاً خوب، ساده نگه داشتن آن است. و از مقدار زیادی سیر استفاده کنید – 4 حبه برای یک قرص! برای حداکثر ذوب شدن حتماً از پارمزان تازه خرد شده استفاده کنید. این دستورالعمل برای هر شام ماکارونی ایتالیایی مناسب است …
- زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- زمان کل: 20 دقیقه
- محصول: 6 نفر
مواد لازم :
- 4 حبه سیر، خرد شده
- 120 میلی لیتر کره، نرم شده
- 1 باگت یا نان فرانسوی، از طول برش دهید
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- 60 میلی لیتر پارمزان رنده شده
طرزتهیه نان سیر :
- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید و کف یک ظرف بزرگ پخت را فویل بچینید. در یک کاسه کوچک، کره نرم شده را با سیر، نمک و جعفری مخلوط کنید تا خوب یکدست شود.
- دو طرف برش خورده نان را با کره سیر فرچه بزنید. پارمزان بپاشید.
- آنقدر بپزید تا نان تست شده و از لبه ها طلایی شود، حدود 10 دقیقه.
نوش جان !
دیدگاهتان را بنویسید