تاریخ:دی 28, 1399

طرزتهیه نان سیر : دستورالعمل مناسب برای هر شام ماکارونی ایتالیایی

طرزتهیه نان سیر

طرزتهیه نان سیر

راز نان سیر واقعاً خوب، ساده نگه داشتن آن است. و از مقدار زیادی سیر استفاده کنید – 4 حبه برای یک قرص! برای حداکثر ذوب شدن حتماً از پارمزان تازه خرد شده استفاده کنید. این دستورالعمل برای هر شام ماکارونی ایتالیایی مناسب است …

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان کل: 20 دقیقه
  • محصول: 6 نفر

مواد لازم :

  • 4 حبه سیر، خرد شده
  • 120 میلی لیتر کره، نرم شده
  • 1 باگت یا نان فرانسوی، از طول برش دهید
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • 60 میلی لیتر پارمزان رنده شده

طرزتهیه نان سیر :

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید و کف یک ظرف بزرگ پخت را فویل بچینید. در یک کاسه کوچک، کره نرم شده را با سیر، نمک و جعفری مخلوط کنید تا خوب یکدست شود.
  2. دو طرف برش خورده نان را با کره سیر فرچه بزنید. پارمزان بپاشید.
  3. آنقدر بپزید تا نان تست شده و از لبه ها طلایی شود، حدود 10 دقیقه.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *