طرزتهیه ناگت مرغ
ناگت مرغ ترد و خانگی مطمئناً مورد توجه کودکان و بزرگسالان قرار خواهد گرفت. چه کسی می تواند در برابر تکه های ترد و طلایی شادی مقاومت کند ؟! ناگت بسیار ساده با سس گوجه فرنگی سرو می شود اما وقتی سس خردل عسل را اضافه می کنید تا آغشته شود، حتی بهتر است.
- زمان آماده سازی: 20 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
- زمان کل: 40 دقیقه
- محصول: 5 نفر
مواد لازم :
- 500 گرم سینه مرغ، به قطعات کوچک لقمه ای برش خورده
- 2 فنجان آرد
- 2 قاشق چایخوری پاپریکا
- 1 و ½ قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 و ½ قاشق چایخوری پودر پیاز
- 1 و ½ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل
- 3 عدد تخم مرغ
طرزتهیه ناگت مرغ :
- روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید.
- آرد و ادویه ها را در یک کاسه کم عمق مخلوط کنید.
- در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید.
- مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در آخر دوباره در آرد بغلتانید. برای پوشش ضخیم تر، تکرار کنید.
- ناگت مرغ را در روغن سرخ کنید تا طلایی و قهوه ای شود. آن را با قاشق سوراخ دار برداشته سپس قبل از سرو روی کاغذ آشپزخانه آبکش کنید.
نوش جان !
دیدگاهتان را بنویسید