تاریخ:دی 28, 1399

طرزتهیه ناگت مرغ : تکه های ترد و طلایی شادی ، مورد توجه کودکان

طرزتهیه ناگت مرغ

طرزتهیه ناگت مرغ

ناگت مرغ ترد و خانگی مطمئناً مورد توجه کودکان و بزرگسالان قرار خواهد گرفت. چه کسی می تواند در برابر تکه های ترد و طلایی شادی مقاومت کند ؟! ناگت بسیار ساده با سس گوجه فرنگی سرو می شود اما وقتی سس خردل عسل را اضافه می کنید تا آغشته شود، حتی بهتر است.

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • زمان کل: 40 دقیقه
  • محصول: 5 نفر

مواد لازم :

  • 500 گرم سینه مرغ، به قطعات کوچک لقمه ای برش خورده
  • 2 فنجان آرد
  • 2 قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1 و ½ قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 و ½ قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1 و ½ قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری فلفل
  • 3 عدد تخم مرغ

طرزتهیه ناگت مرغ :

  1. روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید.
  2. آرد و ادویه ها را در یک کاسه کم عمق مخلوط کنید.
  3. در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید.
  4. مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در آخر دوباره در آرد بغلتانید. برای پوشش ضخیم تر، تکرار کنید.
  5. ناگت مرغ را در روغن سرخ کنید تا طلایی و قهوه ای شود. آن را با قاشق سوراخ دار برداشته سپس قبل از سرو روی کاغذ آشپزخانه آبکش کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *