تاریخ:آذر 7, 1399

طرزتهیه نبات : افزودنی خاص که زمان چای خود را شیرین تر می کند

طرزتهیه نبات

طرزتهیه نبات

در حالی که روزها کوتاه تر و هوا سردتر می شود، یک فنجان چای داغ همیشه در این زمان از سال دعوت کننده است و شما می توانید با یک افزودنی خاص زمان چای خود را شیرین تر کنید. چای با بلورهای زعفرانی به راحتی ظرافت را با طراوت تحریک می کند. بلورهای زعفرانی در اصل بلورهای شکر خالص آغشته به زعفران هستند. در فرهنگ فارسی، آن را نبات می نامند و معمولاً برای شیرین کردن چای استفاده می شود، اما اعتقاد بر این است که دارای خواص درمانی است. می تواند به کاهش گرفتگی عضلات، آرام شدن نفخ و تسکین درد همراه با ناراحتی معده کمک کند.

مواد لازم :

بلورهای زعفرانی

  • 1 قاشق چایخوری زعفران (0.5 گرم)
  • 2 و 1/4 فنجان آب
  • 4 فنجان شکر دانه ریز
  • ظرف شیشه ای
  • سیخ چوبی

طرزتهیه نبات :

  1. در یک هاون کوچک و تمیز، رشته های زعفران را به همراه یک پیمانه شکر قرار داده و آنها را خرد کنید تا پودر شوند. 1/4 فنجان از آب خیلی داغ (اما نه کاملاً جوش) را بریزید. بگذارید حداقل 10 دقیقه دم بکشد. این عصاره تا یک هفته در یخچال شما نگهداری می شود.
  2. سیخ های چوبی خود را خیس کرده و در شکر دانه ریز بچرخانید. سیخ ها را کنار بگذارید تا خشک شوند در حالی که شربت قند خود را آماده می کنید.
  3. آب را در قابلمه ای متوسط قرار دهید و آن را بجوشانید. شکر را یک فنجان یک فنجان اضافه کنید، بعد از هر افزودن هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید و شربت را بجوشانید تا تمام شکر اضافه و همه حل شود. تابه را از روی حرارت بردارید.
  4. 1 قاشق چایخوری عصاره زعفران را اضافه کنید. (احتیاط کنید و درست در جلوی ظرف قرار نگیرید – رایحه در اثر افزایش در بخار می تواند بسیار قوی باشد.)
  5. اجازه دهید شربت قند تقریباً 10 دقیقه خنک شود، سپس آن را در ظرف آماده شده بریزید. سیخ را پایین بیاورید تا حدود 2.5 سانتیمتر با فاصله از پایین آویزان شود. با دقت شیشه خود را در مکانی خنک و دور از نور شدید قرار دهید، جایی که می تواند بدون مزاحمت استراحت کند. قسمت بالایی آن را به آرامی با پلاستیک یا حوله کاغذی بپوشانید.
  6. باید شروع به دیدن بلورهای شکر در طی 2-4 ساعت کنید.
  7. اجازه دهید تا آب نبات سنگی به اندازه دلخواه شما رشد کند. نگذارید خیلی بزرگ شود، در غیر این صورت ممکن است در کناره های شیشه شما رشد کند! هنگامی که به اندازه مورد نظر رسید، آن را بردارید و اجازه دهید چند دقیقه خشک شود، سپس از آن لذت ببرید یا آن را در پلاستیک بپیچید تا برای بعد ذخیره شود.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *