تاریخ:آبان 5, 1399

طرزتهیه همبرگر خانگی : بهترین دستور العمل برگر کلاسیک کاملاً آبدار

طرزتهیه همبرگر خانگی

طرزتهیه همبرگر خانگی

این دستور ساده فقط به چند ماده اولیه احتیاج دارد.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 8 دقیقه
  • کل زمان: 18 دقیقه
  • محصول: 4 برگر

مواد لازم :

  • 700 گرم گوشت گاو چرخ یا آسیاب شده 80٪ بدون چربی 20٪ چربی
  • 1 قاشق غذاخوری سس ووسترشایر
  • 1 و 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده
  • اختیاری: 4 برش پنیر
  • 4 نان همبرگر

اختیاری برای پر کردن همبرگر : کاهو، گوجه فرنگی، پیاز، ترشی، سس گوجه فرنگی، خردل، مایونز، و غیره

طرزتهیه همبرگر خانگی :

  1. گریل را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید (متوسط بالا).
  2. در یک کاسه بزرگ، گوشت گاو را اضافه کنید. سس ووسترشایر، نمک، فلفل و پودر سیر اضافه کنید. از دستان خود برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید تا زمانی که ترکیب شوند.
  3. مخلوط گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید. 1/4 مخلوط گوشت را بگیرید از دستان خود استفاده کنید و آن را به شکل یک بته همبرگر فشار دهید که ضخامت آن حدود 2 سانتیمتر است. در وسط پاتی تورفتگی ایجاد کنید تا از برجستگی در مرکز همبرگر هنگام پخت جلوگیری کند. این کار را با مخلوط گوشت باقی مانده تکرار کنید و 4 همبرگر درست کنید.
  4. همبرگرها را روی گریل قرار دهید. در سمت اول 5-4 دقیقه بپزید. همبرگرها را برگردانید و 5-4 دقیقه دیگر بپزید، تا همبرگرها به لطافت دلخواه برسند.
  5. اگر پنیر اضافه کنید، حدود 1 دقیقه قبل از برداشتن همبرگرها، یک تکه پنیر روی هر برگر بگذارید، بنابراین پنیر فرصت ذوب شدن را دارد.
  6. همبرگرها را روی نان های همبرگر با مواد همبرگر اختیاری سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *