تاریخ:آبان 6, 1399

طرزتهیه چیزکیک : یک کیک پنیر کلاسیک خامه ای، ابریشمی و صاف

طرزتهیه چیزکیک

طرزتهیه چیزکیک

4 نکته برای کیک پنیر عالی در نظر داشته باشید. 1. خمیر کیک پنیر را بیش از حد مخلوط نکنید 2. در حمام آب بپزید 3. چیزکیک را به مدت 1 ساعت در فر خنک کننده بگذارید 4. در دمای اتاق کاملاً خنک شود. برای یک آموزش عالی از طرزتهیه چیزکیک با مارس نیوز همراه باشید.

  • زمان آماده سازی: 45 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت
  • کل زمان: 7 ساعت و 45 دقیقه
  • محصول: 12 نفر

مواد لازم :

پوسته کیک

  • 1 و 1/2 فنجان (150 گرم) بیسکویت خرد یا آسیاب شده
  • 5 قاشق غذاخوری (70 گرم) کره بدون نمک، ذوب شده
  • 1/4 فنجان (50 گرم) شکر دانه ریز

چیز کیک

  • 900 گرم پنیر خامه ای پرچرب، در دمای اتاق نرم شده
  • 1 فنجان (200 گرم) شکر دانه ریز
  • 1 فنجان (240 گرم) خامه ترش پر چرب، در دمای اتاق
  • 1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
  • 2 قاشق چایخوری آب لیمو تازه (اختیاری است، اما توصیه می شود)
  • 3 تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق

برای تزئین : گاناش شکلات، میوه های تازه، خامه فرم گرفته، شربت توت فرنگی یا سس تمشک

طرزتهیه چیزکیک :

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم و طبقه وسط رو به پایین را تنظیم کنید.
  2. پوسته کیک :
    با استفاده از یک دستگاه غذاساز، بیسکویت ها را به صورت خرده ریز در آورید. درون یک کاسه متوسط ریخته و شکر و کره ذوب شده را هم بزنید تا مخلوط شوند. (همچنین می توانید همه آن را با هم در غذاساز اضافه کنید.) مخلوط شنی خواهد بود. محکم به پایین و کناره های یک قالب ماهیتابه ای گرد 23 یا 25 سانتی فشار دهید. نیازی نیست که ابتدا ظرف را چرب کنید. از ته یک فنجان برای کوبیدن می توانید استفاده کنید. به مدت 8 دقیقه از قبل بپزید. از فر خارج کنید و ظرف داغ را روی یک قطعه بزرگ فویل آلومینیومی قرار دهید. با آماده شدن ماده پنیر، اجازه دهید پوسته کمی خنک شود.
  3. ماده پنیر میانی :
    با استفاده با استفاده از میکسر دستی یا ایستاده، پنیر خامه ای و شکر دانه ریز را با هم و با سرعت متوسط تا زیاد در یک کاسه بزرگ بزنید تا مخلوط نرم و خامه ای شود، حدود 2 دقیقه. خامه ترش، عصاره وانیل و آب لیمو را اضافه کنید و آنقدر بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. با سرعت متوسط، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید، بعد از هر بار اضافه کردن آنقدر بزنید تا مخلوط شوند. بعد از اینکه تخم مرغ نهایی درون خمیر ترکیب شد، مخلوط کردن را متوقف کنید. برای جلوگیری از تورم و ترک خوردگی چیزکیک با خنک شدن، تا جایی که می توانید از مخلوط کردن بیش از حد خمیر جلوگیری کنید.
  4. حمام آب :
    یک قابلمه آب را بجوشانید. برای حمام آب به 2.5 سانت آب در ماهیتابه خود نیاز دارید، بنابراین مطمئن شوید که به اندازه کافی جوشانده اید. با گرم شدن آب، فویل آلومینیوم را به دور قالب بپیچید. خمیر چیزکیک را روی پوسته بیسکویتی بریزید. با یک کفگیر لاستیکی یا قاشق آن را صاف و یکدست کنید. قالب را درون یک سینی بزرگ فر قرار دهید. آب داغ را با احتیاط داخل سینی بریزید و در فر قرار دهید.
  5. (توجه: اگر متوجه شدید کیک پنیر روی آن خیلی زود قهوه ای شده است ، آنرا با ورق آلومینیوم تا نیمه پخت روکش بزنید.) چیزکیک را به مدت 55-70 دقیقه یا تا زمانی که مرکز تقریباً تنظیم شود بپزید. وقتی تمام شد، اگر تابه را به آرامی تکان دهید ، مرکز کیک پنیر کمی تکان خواهد خورد. فر را خاموش کرده و درب فر را کمی باز کنید. اجازه دهید کیک پنیر به مدت 1 ساعت خنک شود و در فر در حمام آب بماند. از فر و حمام آب خارج کنید، سپس چیزکیک را کاملاً در دمای اتاق خنک کنید. سپس چیزکیک را حداقل به مدت 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
  6. با چاقو کیک پنیر خنک شده را از لبه قالب شل کنید، سپس لبه را بردارید. با استفاده از یک چاقوی تیز و تمیز، تکه ها را برای سرو برش دهید. برای برش های مرتب، چاقو را تمیز کنید و بین هر برش در آب گرم قرار دهید.
  7. چیزکیک را با مواد روکش دلخواه سرو کنید. کیک پنیر باقی مانده را تا 5 روز در یخچال بپوشانید و ذخیره کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *