تاریخ:بهمن 7, 1399

طرزتهیه کوکو سیب زمینی خام : یکی از دندان گیرهای کلاسیک پیک نیک

کوکو سیب زمینی خام

طرزتهیه کوکو سیب زمینی خام

کوکو سیب زمینی یکی از دندان گیرهای کلاسیک پیک نیک ایرانی است. این غذای گیاهی همچنین به عنوان پیش غذا یا یک شام یا ناهار سبک سرو می شود! اصطلاح “کوکو” به گروهی از غذاهای ایرانی گفته می شود که بیشتر با سبزیجات مختلف همراه با تخم مرغ درست می شوند. این نوع غذا معمولاً سرخ شده یا پخته می شود. کوکو انواع مختلفی دارد که با مواد مختلف ساخته می شود :

  • کوکو سبزی
  • کوکو قندی
  • کوکو سیب زمینی پوره / خام
  • کوکو هویج
  • کوکو کلم

با مارس نیوز با آموزش کوکو سیب زمینی خام همراه باشید.

مواد لازم :

  • 3-4 سیب زمینی متوسط خام
  • 2 تخم مرغ بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری نعناع یا جعفری خشک
  • ½ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل
  • روغن

طرزتهیه کوکوسیب زمینی خام :

  1. در یک کاسه بزرگ سیب زمینی های پوست گرفته را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
  2. تخم مرغ ها را قبل از افزودن به سیب زمینی رنده شده در یک کاسه جداگانه بزنید، همراه با زردچوبه ، نعناع خشک ، نمک و فلفل اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید. به مدت 15-20 دقیقه کنار بگذارید.
  3. 5-6 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید.
  4. مخلوط سیب زمینی را با قاشق در روغن بیندازید. یا می توانید ظروف کوچک درست کنید، آنها را به شکل بیضی یا گرد صاف کنید.
  5. کوکو سیب زمینی را از هر دو طرف سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.

توجه : می توانید برای چاشنی بیشتر مقداری گیاه خشک یا تازه مانند نعناع، ترخون، جعفری یا ریحان به این مخلوط اضافه کنید. مواد دیگر را می توان مانند هویج رنده شده یا نخود شیرین نیز اضافه کرد.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *