تاریخ:آذر 4, 1399

طرزتهیه کیک انار : یک خمیر طلایی ساده با تزئین انار آبدار !

طرزتهیه کیک انار

طرزتهیه کیک انار

انار میوه جواهر زمستان است! کیک انار یک خمیر طلایی ساده و به طور فریبنده ای خوشمزه است که سریع و آسان تهیه می شود.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت
  • زمان کل: 1 ساعت و 15 دقیقه
  • محصول: 10 نفر

مواد لازم :

  • 1 فنجان انار تازه
  • 1 و 1/2 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 و 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 6 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ، در دمای اتاق (به علاوه مقداری اضافی برای تابه)
  • 1 فنجان شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 فنجان دوغ، (یا شیر)
  • 2 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • 1 قاشق غذاخوری شکر درخشان، برای تزئین

طرزتهیه کیک انار :

  1. انارها را روی صفحه ای با روکش حوله کاغذی قرار دهید تا مقداری از رطوبت آن گرفته شود و کنار بگذارید.
  2. قفسه را در طبقه وسط فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ظرف 23 سانتی را کاملاً چرب کنید.
  3. در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید؛ کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، با همزن برقی کره را مخلوط کنید تا خامه ای شود. شکر را اضافه کرده و برای مدت چند دقیقه با سرعت متوسط تا زیاد بزنید تا سبک و نرم شود. سرعت را کم کنید و تخم مرغ، دوغ و وانیل را به آرامی اضافه کنید. با دور کم، به تدریج آرد اضافه کنید تا فقط مخلوط شود.
  4. خمیر را در قالب پهن کرده و روی آن را انار بریزید و کمی آنها را فشار دهید.
  5. به مدت 10 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) بپزید. سپس دمای فر را به 325 درجه فارنهایت (170 درجه سانتیگراد) کاهش داده و به مدت 50 تا 60 دقیقه پخت را ادامه دهید، یا تا زمانی که آزمایش کیک با خلال دندان وارد شده در مرکز کیک درست انجام شود.
  6. قالب را روی توری قرار دهید و بگذارید تا خنک شود. کیک را برش داده و با خامه تازه یا بستنی وانیلی یا کاملاً ساده سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *