تاریخ:بهمن 9, 1399

طرزتهیه کیک بدون تخم مرغ : عطر و طعم کره ای و بافت سبک و مرطوب

کیک بدون تخم مرغ

طرزتهیه کیک بدون تخم مرغ

جشن های مناسبت های خاص، مانند تولد، مهمانی های مدرسه و … یک مبارزه واقعی برای افراد مبتلا به آلرژی غذایی است.شاید حساسیت به تخم مرغ یکی از سخت ترین آلرژی های غذایی برای زندگی باشد زیرا تخم مرغ ماده پنهانی در بسیاری از غذاهاست. چه کسی می تواند یک جشن تولد را بدون کیک یا کاپ کیک تصور کند؟

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • زمان کل: 35 دقیقه
  • محصول: 12 نفر

مواد لازم :

  • 2 فنجان (420 گرم) شکر دانه ریز (شکر قنادی)
  • 1 فنجان (226 گرم) کره بدون نمک، نرم شده
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 4 فنجان (560 گرم) آرد همراه با پیکینگ پودر
  • 2 فنجان (450 میلی لیتر) شیر کامل (می توانید هر شیر گیاهی را که دوست دارید جایگزین کنید)
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب

طرزتهیه کیک بدون تخم مرغ :

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سه قالب کیک گرد 20 سانتی را با اسپری چرب کنید، یا کف آنها کاغذ روغنی پهن کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، شکر و کره را بزنید تا خامه ای و رنگ پریده شود. وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
  3. شیر و سرکه را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. کنار بگذارید.
  4. آرد را به طور متناوب با شیر (یک بار آرد یک بار شیر) به مخلوط کره اضافه کنید، شروع و پایان با آرد باشد. خمیر را چندین بار برگردانید تا اطمینان حاصل کنید که تمام مواد به خوبی ترکیب شده اند. فقط تا زمانی هم بزنید که ترکیب شوند. این خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید.
  5. مخلوط کیک را در قالب های آماده بریزید (تقریباً در هر قالب 2 و 1/2 فنجان خمیر).
  6. به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که یک سیخ فرو کرده در مرکز کیک تمیز بیرون بیاید بپزید.
  7. از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک خنک شود. از ظرف خارج کنید و به دلخواه تزئین کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *