تاریخ:بهمن 1, 1399

طرزتهیه کیک فنجونی : بهترین دستورالعمل تهیه کاپ کیک در مهمانی تولد

طرزتهیه کیک فنجونی

طرزتهیه کیک فنجونی

اگر تازه کار هستید، این بهترین دستورالعمل شروع کننده است. می توانید مواد اولیه را تغییر دهید و کیک های با طعم مختلف درست کنید و انواع بستنی ها و تزئینات را اضافه کنید.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 18 تا 20 دقیقه
  • محصول: 12 کاپ کوچک

مواد لازم :

  • 110 گرم کره ، نرم شده
  • 110 گرم شکر قنادی
  • 110 گرم آرد ساده
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 عدد تخم مرغ متوسط
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرزتهیه کیک فنجونی :

فر را با دمای 350 درجه فانهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. داخل یک قالب مافین پوسته های کاغذی بچینید.

کره و شکر را در یک کاسه بریزید و آنقدر بزنید تا رنگ پریده و پف کند.

آرد، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه الک کنید.

تخم مرغ و وانیل را بزنید و به ظرف اضافه کنید. بزنید تا فقط ترکیب شود.

مخلوط را با قاشق در پوسته های کاغذی بریزید.

آن را به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید تا پف کند، روی آن طلایی و با لمس سفت شود.

به مدت 10 دقیقه در قالب خنک کنید، سپس به یک توری سیمی منتقل کنید تا کاملاً خنک شود.

می توانید با برش یک مخروط از وسط هر کیک، آن را با مواد پر کننده پر کنید، از جمله : مربای تمشک ، کره وانیلی و موز خرد شده و …

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *