تاریخ:دی 28, 1399

طرزتهیه گنوچی سیب زمینی : یک دستور غذای ساده ماکارونی ایتالیایی

طرزتهیه گنوچی سیب زمینی

طرزتهیه گنوچی سیب زمینی

یک دستور غذای ساده ماکارونی ایتالیایی، گنوکی سیب زمینی خانگی. یک سس گوجه فرنگی ساده باعث می شود این گنوکی نرم و لطیف یک ایده شام خوشمزه باشد. فوق العاده خوشمزه است و تهیه آن خیلی سخت نیست. زندگی در ایتالیا به شما می فهماند که ساده ترین غذا را می توان به روش های مختلف تهیه کرد، بستگی به منطقه یا حتی نحوه پخت خانواده دارد. این شامل طرز تهیه گنوکی هم است.

  • زمان آماده سازی: 1 ساعت
  • زمان پخت: 5 دقیقه
  • زمان استراحت: 20 دقیقه
  • زمان کل: 1 ساعت و 5 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

برای گنوکی

  • 450 گرم سیب زمینی (تمیز اما بدون پوست/ تازه نیست)
  • 1 فنجان آرد (130 گرم)
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 تخم مرغ متوسط

برای سس

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون (40 گرم)
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1-2 حبه بزرگ سیر خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی
  • 5 برگ ریحان خرد شده (یا 1 قاشق چای خوری معادل 3/4 گرم خشک شده)
  • فلفل تند (در صورت تمایل)
  • 400 گرم پوره گوجه فرنگی، هیچ چیز دیگری به گوجه فرنگی اضافه نمی شود
  • 1/2 فنجان آب (170 گرم)

طرزتهیه گنوچی سیب زمینی :

برای گنوکی

  1. در یک قابلمه بزرگ سیب زمینی را بجوشانید تا نرم شود، از قابلمه برداشته و بگذارید تا پوست خنک شود.
  2. آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و روی یک سطح صاف قرار دهید، وسط مخلوط یک چاه درست کنید و سیب زمینی و تخم مرغ را اضافه کنید، با انگشتان خود مخلوط کنید و یک خمیر نرم ایجاد کنید، نباید به انگشتان شما بچسبد. روی یک سطح کمی آرد پاشی شده، مقدار کمی از خمیر را به صورت طناب برش داده و به قطعات 2 سانتی متری برش دهید، سپس هر قطعه را روی چنگال بکشید و کمی فشار دهید (اما نه خیلی سخت). کمی آرد بپاشید، تا به هم نچسبند. قبل از پخت و پز اجازه دهید تا گنوچی 20 دقیقه استراحت کند.

طرزتهیه گنوچی سیب زمینی

برای سس

  1. در حالی که گنوکی ها در حال استراحت هستند سس را درست کنید. در یک قابلمه بزرگ روغن زیتون، گوجه فرنگی، نمک، سیر، پونه کوهی، ریحان، فلفل تند و آب را اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شود، نصف آن را بپوشانید و بگذارید تا روی حرارت متوسط بپزد تا غلیظ شود. چند دقیقه آخر پوشش را بردارید تا غلیظ شود.

پخت گنوکی

  1. در یک قابلمه بزرگ با آب جوش نمک، گنوکی ها را بپزید، گنوکی ها هنگام شناور شدن در بالا آماده هستند. آبکش کنید و به سس پخته شده اضافه کنید، کمی آب ماکارونی اضافه کنید، به مدت 30 ثانیه بپزید، گاهی به آرامی هم بزنید. در صورت تمایل بلافاصله روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده تازه سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *