تاریخ:مهر 2, 1399

طرز تهيه سوپ شير با جو – بسیار سالم و رضایت بخش و عالی !

طرز تهيه سوپ شير با جو

طرز تهيه سوپ شير با جو

زمان پخت (بدون در نظر گرفتن زمان پخت جو) : 1 ساعت و 30 دقیقه

تعداد : 6 نفر

مواد لازم :

  • 2 موسیر متوسط، کوچک خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 450 گرم جو پخته شده
  • 3 فنجان عصاره مرغ (یا عصاره سبزیجات)
  • 1 هویج متوسط ، پوست کنده و رنده شده
  • 2 و ⅔ فنجان عصاره مرغ اضافی (یا عصاره سبزیجات)
  • ½ – 3/4 قاشق چایخوری نمک
  • ¼ چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

برای سس سفید (سس بشامل) :

  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 2 قاشق غذاخوری آرد بسته بندی شده
  • 2 فنجان شیر کم چربی تقسیم شده. من از شیر 1٪ چربی استفاده می کنم.
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه (اختیاری)
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
  • 1 تا 2 قاشق چایخوری زرشک (اختیاری)

طرز تهيه سوپ شير با جو :

  1. در یک قابلمه 6 لیتری کره را گرم کنید؛ موسیرهای خرد شده را اضافه کنید و سرخ کنید تا وقتی نیمه شفاف شوند.
  2. جو پخته شده و 3 فنجان عصاره مرغ را اضافه کنید.
  3. مایع را به جوش بیاورید. قابلمه را بپوشانید و روی حرارت کم متوسط به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بجوشانید.
  4. هویج رنده شده، 2 و ⅔ فنجان عصاره مرغ اضافی، نمک و فلفل را اضافه کنید. آن را به جوش بیاورید. گرما را به متوسط کاهش دهید، قابلمه را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر بجوشانید تا غلیظ شود. آن را روی حرارت متوسط رو به کم گرم نگه دارید.
  5. سس سفید را آماده کنید : 2 قاشق غذاخوری کره را در یک ظرف نچسب 2 لیتری گرم کنید، 2 قاشق غذاخوری آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا آرد رنگ طلایی و رایحه بدون خامی داشته باشد، حدود 2 دقیقه. یک فنجان شیر اضافه کنید دائمأ روی حرارت متوسط هم بزنید تا سس غلیظ شود. یک فنجان دیگر شیر اضافه کنید گرم نگه دارید اما جوش نیاید.
  6. سوپ را با شعله متوسط به جوش بیاورید و سس سفید گرم را اضافه کرده و هم بزنید.
  7. حرارت را تا متوسط کاهش دهید و سوپ را بدون درپوش به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بپزید. برای جلوگیری از چسبیدن، مرتباً هم بزنید.
  8. 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه را (اختیاری) اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر روی حرارت متوسط بپزید.
  9. از روی حرارت بردارید ، جعفری خرد شده را اضافه کنید و با برش هایی از نان سبوس دار سرو کنید.
  10. هنگام سرو سوپ چند زرشک اختیاری اضافه کنید.

نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *