تاریخ:بهمن 9, 1399

طرز تهیه آش بادمجان : سوپ بادمجان ایرانی، آسان، سریع و خوشمزه

طرز تهیه آش بادمجان

طرز تهیه آش بادمجان

سوپ بادمجان ایرانی یک دستورالعمل خوشمزه ایرانی است که تهیه آن بسیار ساده است. این سوپ ساده ایرانی گیاهی و فاقد گلوتن است. این سوپ بادمجان یکی دیگر از دستور العمل های ساده ایرانی است که با عطر و طعم بسیار زیادی همراه است. غذاهای ایرانی براساس خانواده، اجتماعات و اشتراک غذاست.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت
  • زمان کل: 1 ساعت 10 دقیقه
  • محصول: 5 نفر

مواد لازم :

  • 4 عدد بادمجان قلمی پوست کنده و به تکه های 2.5 سانتی برش دهید
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نباتی
  • 1 پیاز بزرگ خرد شده
  • 4 حبه سیر خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 پیمانه نخود خیس خورده
  • 3/4 فنجان عدس سبز
  • 4 تا 6 فنجان آب
  • 1/2 فنجان کشک

برای تزئین

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون تقسیم شده
  • 1 پیاز نازک خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1/2 فنجان کشک

طرز تهیه آش بادمجان :

  1. نمک را روی تکه های بادمجان بپاشید و آنها را در آبکش قرار دهید. آبکش را روی یک کاسه بزرگ قرار دهید و بگذارید بادمجان ها 20 دقیقه بمانند تا زمانی که شروع به ترشح آب کنند. بادمجان ها را روی حوله آشپزخانه قرار دهید و آنها را با حوله آشپزخانه دیگری خشک کنید. کنار بگذارید.
  2. یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. داخل قابلمه روغن نباتی یا روغن زیتون بریزید و آن را گرم کنید.
  3. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
  4. بادمجان ها و زردچوبه را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید.
  5. عدس را اضافه کرده و هم بزنید.
  6. آب را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید. بگذارید سوپ به جوش بیاید.
  7. حرارت را کم و متوسط کنید. نخود را اضافه کرده و بپزید تا بادمجان ها و عدس کاملاً پخته شوند.
  8. کشک را هم اضافه کنید. 10 دقیقه دیگر بپزید.

برای تزئین

  1. 2 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گرم کنید، پیاز را روی کم متوسط تفت دهید تا نرم و قهوه ای طلایی شود. آنها را به یک بشقاب منتقل کنید. کنار بگذارید.
  2. روغن باقیمانده را در همان تابه گرم کنید. پس از گرم شدن، نعناع خشک و زردچوبه را اضافه کنید. هم بزنید و به مدت دو دقیقه بپزید. حرارت را خاموش کنید.
  3. سوپ بادمجان را در کاسه بریزید. روی آن را کشک، نعناع خشک تفت داده شده و پیاز کاراملی اضافه کنید.
  4. گرم سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *