تاریخ:بهمن 9, 1399

طرز تهیه ارده کنجد : یک رژیم غذایی مناسب از شیخ بهایی !

طرز تهیه ارده کنجد 
طرز تهیه ارده کنجد

این اختراع نحوه دستیابی به فناوری تولید حلوا ارده را به شیخ بهایی نسبت می دهد. همانطور که در تاریخ است، شاه عباس می خواست یک رژیم غذایی مناسب برای سربازانش داشته باشد تا این شرایط را داشته باشند : اول، رژیم پر جنجالی و پرانرژی بود. ثانیاً، حمل و نقل آن باید آسان باشد. و سوم اینکه برای شرایط جنگی مناسب بود و برای مصرف نیازی به گرمایش نبود. به دنبال آن، شیخ بهایی با همکاری سازندگان شیرینی سازان آن زمان آنچه را امروز به نام حلوا ارده معروف است، ابداع كرد. حلوا ارده در استان یزد به ویژه اردکان به 3 شکل شکاری (جامد)، نرم و بدون شکر تولید می شود. برای آشنایی با طرز تهیه ارده کنجد با مارس نیوز همراه باشید.

مواد لازم :

  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • 2/3 فنجان دانه کنجد سفید، خرد شده
  • 2/3 فنجان شیر
  • عصاره وانیل یا پودر کاکائو
  • 1 قاشق چای خوری پسته و بادام، هر کدام 1 و 1/2 فنجان

طرز تهیه حلوا ارده :

  1. یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید، روی آن روغن بریزید.
  2. در ظرف دیگر، شکر و شیر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به حالت نیمه جامد برسد.
  3. بعد از قوام مخلوط، آن را از روی حرارت بردارید.
  4. به مدت 2 دقیقه، حلوا ارده را کنار بگذارید تا مواد به آرامی ترکیب شوند.
  5. مخلوط را به آرامی هم بزنید تا کنجد له نشود.
  6. در این مرحله، حلوا شما آماده است و می توانید آن را در قالب قرار دهید و با پسته یا بادام تزئین کنید.

این ماده غذایی باید در یخچال نگهداری شود زیرا احتمال کپک زدگی وجود دارد.

نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *