طرز تهیه اسپناساک
اسفناج اصلی ترین سبزی است که این غذای مازندرانی را بسیار خوشمزه می کند. و این غذا می تواند به شما نشان دهد که چقدر اسفناج می تواند بسیار خوشمزه باشد. سپس باید گوشت، اسفناج تازه، سبزیجات سبز، سیر، نعناع، پیاز و هویج داشته باشید. در پایان می توانید اسپناساک را به همراه نان سرو کنید.
مواد لازم :
- 400 گرم گوشت گوسفند
- 1 کیلوگرم اسفناج تازه
- 300 گرم سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، تره و نعناع)
- 3 حبه سیر
- 2 عدد پیاز متوسط
- 1 عدد هویج
- آب به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه
- روغن
طرز تهیه اسپناساک :
- درون تابه ای روغن ریخته، سیر و پیاز خرد شده را تفت دهید.
- اسفناج را بشویید، ب ه قطعات کوچکتر خرد کرده و در روغن کمی تفت دهید.
- مقداری آب اضافه کنید.
- گوشت را اضافه کرده و با ادویه ها تفت دهید، بپزید تا کاملاً نرم شود.
- سپس سبزیجات معطر و هویج را بریزید. اجازه دهید 30 تا 45 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.
- با برنج یا نان سرو کنید.
نوش جان !
دیدگاهتان را بنویسید