تاریخ:بهمن 7, 1399

طرز تهیه اسپناساک : غذای اصیل مازندرانی با پایه اسفناج

طرز تهیه اسپناساک

طرز تهیه اسپناساک

اسفناج اصلی ترین سبزی است که این غذای مازندرانی را بسیار خوشمزه می کند. و این غذا می تواند به شما نشان دهد که چقدر اسفناج می تواند بسیار خوشمزه باشد. سپس باید گوشت، اسفناج تازه، سبزیجات سبز، سیر، نعناع، پیاز و هویج داشته باشید. در پایان می توانید اسپناساک را به همراه نان سرو کنید.

مواد لازم :

  • 400 گرم گوشت گوسفند
  • 1 کیلوگرم اسفناج تازه
  • 300 گرم سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، تره و نعناع)
  • 3 حبه سیر
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 1 عدد هویج
  • آب به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • روغن

طرز تهیه اسپناساک :

  1. درون تابه ای روغن ریخته، سیر و پیاز خرد شده را تفت دهید.
  2. اسفناج را بشویید، ب ه قطعات کوچکتر خرد کرده و در روغن کمی تفت دهید.
  3. مقداری آب اضافه کنید.
  4. گوشت را اضافه کرده و با ادویه ها تفت دهید، بپزید تا کاملاً نرم شود.
  5. سپس سبزیجات معطر و هویج را بریزید. اجازه دهید 30 تا 45 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.
  6. با برنج یا نان سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *