تاریخ:دی 28, 1399

طرز تهیه باسلوق خانگی : یکی از معتبرترین شیرینی های سنتی در ایران

طرز تهیه باسلوق خانگی

طرز تهیه باسلوق خانگی

باسلوق یکی از معتبرترین شیرینی های سنتی در ایران است. طعم و احساس خوشمزه آن در هنگام جویدن برای مصرف بیشتر بسیار لذت بخش و تحریک کننده است.

  • زمان آماده سازی: ز 1 ساعت
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • کل زمان: 1 ساعت و 30 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 100 گرم نشاسته
  • 200 گرم شکر
  • 0.5 فنجان گلاب
  • 2 لیوان آب سرد
  • 1 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 100 گرم گردو
  • 150 گرم پودر نارگیل

طرز تهیه باسلوق خانگی :

  1. در یک ظرف تفلون، نشاسته را با آب سرد حل کنید، و سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً حل شود. شما باید بسیار مراقب باشید تا گلوله نشود.
  2. وقتی مایع حل شد، شکر، گلاب و روغن را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که مایع به اندازه کافی غلیظ شود و به شکل خمیر در وسط ظرف بماند. سپس آن را از روی حرارت برداشته و آجیل ها را با آن مخلوط کرده و بگذارید تا خنک شود.
  3. وقتی خنک شد، آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود. سپس دستان خود را کمی روغن زده و خمیر را هم بزنید، سپس آنها را مانند لوله هایی به قطر 3 سانتی متر درست کنید و آنها را در پودر نارگیل بغلتانید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *